ERMC

Als jij in de ochtend het liefst opstaat met een ruige pot gitaarwerk op je wekkerradio, dan zit je bij Dynamo Rock goed. Diverse vrijwilligers groepen zoals Mildt, Hardt en Dynamo Metal organiseren diverse concerten en festivals door het hele jaar heen. Speel je een instrument, speel je in een band of wil je eens een demo opname maken? Check dan ERMC (Eindhoven Rock – Metal Company), hier vindt je info over de Rockhokken (repetitieruimtes), Diverse Workshops, Clinics en Gitaar/Drums/Bass/Zanglessen! 

ERMC Eindhoven Rock Metal Company. Dynamo start hét talentontwikkelingsplatform voor Rock en Metal bands en fans. Met oefenruimten (Rockhokken) voor repeterende bands of solo artiesten, muzieklessen in stevige Rock, Metal, Core en alle crossovers in het heavy genre, studio mogelijkheden als de Audioblend studio, daarnaast kun je een demo opnemen ism de Metalfactory (homerecordings/demo’s).

Check de ERMC avonden waar bands kunnen spelen tussen de masterclasses en seminars en jamsessions in. ERMC is er voor en door de bands en is te vinden in de kelder van Dynamo. ERMC is er voor de creatieve heavy scene, die voor al zijn wensen terecht kan: creëren, opnemen en presenteren op de twee podia van Dynamo. Heb je een tof concept in gedachten, blijf er niet meer rondlopen, wellicht dat ERMC je verder kan helpen!

Upcoming Events

  1. Geen evenementen gevonden
Naar de agenda