HARDT

Zeg je Hardcore, dan zeg je Dynamo Hardt. Een vrijwilligersgroep bestaande uit 35 jongeren die zich op een gepassioneerde DIY manier inzetten om Hardcore en de hardere vormen van Punk(rock) op het Dynamo podium te programmeren. Hardt wil een podium bieden voor (inter)nationale bands, (locaal) talent en Hardcore/punk gerelateerde activiteiten. De afgelopen 25 jaar staat Dynamo bekend als één van de podia in Nederland die Hardcore(punk) omarmd hebben.

In het verleden stonden er vooral Oldschoolbands en (Eurocore/H8000/NYHC) festivals op het podium, sinds de bouw van het nieuwe Dynamo in 2005 zijn er ook veel Metalcore en Cross-overs te vinden. Ook zijn er diverse evenementen waarbij de nadruk ligt op de Hardcore Community, denk hierbij aan Hardcore Dodgeball Tournaments, Girls Stand Their Ground en Crusial BBQ's.

Ben jij helemaal gek van Hardcore, dan weet je waar je moet zijn. Hardt is altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met shows en Hardcore levend willen houden. Meedoen? Meld je dan aan met een e-mailtje naar s.waterschootREMOVETHIS@ANDTHISdynamo-eindhoven.nl

Error occured while retrieving tweets Error(s) in Request: 89: Invalid or expired token.