Bij grote evenementen is het vanaf 25 februari verplicht om een negatieve testuitslag te laten zien wanneer je 13 jaar of ouder bent*. Dit geldt ook voor evenementen bij Dynamo van boven de 500 bezoekers. Wanneer het gaat om een ’testen voor toegang’-event, dan wordt dit duidelijk vermeld op onze website in het programma-overzicht.

Kom je naar een concert waarbij uitdrukkelijk staat dat het om een ’testen voor toegang’-event gaat? Dan heb je een negatieve corona uitslag nodig die niet ouder is dan 24 uur. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt bemachtigen:

 1. Koop een ticket via onze website
  Hier op de website kun je een ticket voor het event kopen, dit kan via de knop TICKETS, of in ons programma-overzicht.
 2. Maak een testafspraak
  Dit kan via testenvoortoegang.org bij een van de aangesloten testlocaties.
 3. Ga naar de coronatest afspraak
  Altijd handig.
 4. Ontvang een negatieve testuitslag
  De uitslag van je coronatest krijg je al binnen 2 uur! Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken. Bij de uitslag krijg je een ophaalcode voor een QR-code op te halen. Zorg dat je deze op papier hebt of in de CoronaCheck-app.
 5. Kom naar het event en enjoy!
  Vergeet dan niet om je Ticket, Identiteitsbewijs mee te nemen.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op CoronaCheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

*ben je jonger dan 13 jaar, dan raden wij aan om een zelftest te doen.