Je staat op het punt om weer bij Dynamo op bezoek te komen, super tof en je bent van harte welkom! Kom je naar een concert waarbij uitdrukkelijk staat dat het om een ’testen voor toegang’-event gaat? Dan heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1. Koop een ticket via onze website
  Hier op de website kun je een ticket voor je event komen, dit kan via de knop TICKETS, of in ons programmaoverzicht.
 2. Download de CoronaCheck-app
  Deze kun je downloaden via de Apple Store of Google Play store, of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs
 4. Bezoek
  Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket voor het event zien.

Meer informatie 

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen 
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op CoronaCheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl 

 

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.