Datum: maandag 2 augustus
Dynamo is weer open in corona-tijd,
hoe doen wij dat?  

De regels rondom de aanpak van het Corona-virus hebben ons allemaal geraakt, nu mogen we weer langzaam aan meer en daar zijn wij heel blij mee! Zo zijn de rockhokken weer open en worden na de zomervakantie veel lessen weer opgepakt. Daarnaast zijn wij altijd evenementen blijven organiseren, meestal in de vorm van een livestream, maar nu mogen wij weer evenementen organiseren met publiek! Sommige van deze events zijn seated, maar wij gaan ook werken met evenementen waarbij de 1,5 meter los gelaten kan worden, mits wij werken met ‘testen voor toegang‘.

Bekijk ons programma-overzicht, om te zien welke events worden gelivestreamd, seated zijn of waarbij wij werken met ‘testen voor toegang’. Via deze link vind je meer informatie over hoe het werkt met ‘testen voor toegang‘.

Mondkapjes plicht

De mondkapjes plicht is niet meer van kracht in Nederland. Je bent dus niet verplicht om een mondkapje te dragen in Dynamo.

Heb je vragen of ideeën? Neem contact op met je contactpersoon of via de algemene kanalen van Dynamo. Ook telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar.