Datum: dinsdag 30 november

Helaas zijn de regels rondom de verspreiding van het corona virus weer aangescherpt. Lees hier hoe wij om gaan met de huidige regels. 

Vanaf 29 november zijn de maatregelen rondom de aanpak van het Corona-virus aangescherpt. Bij een bezoek aan Dynamo, vragen wij je te melden bij onze medewerker bij de ingang.

Daarnaast is een mondkapje verplicht bij toegang tot het pand en bij bewegingen door het pand. Het is namelijk afhankelijk van de activiteit of de QR-code dient te worden getoond. Ook vragen wij 1,5 meter afstand te houden van ons personeel en andere bezoekers mits je niet bij een ‘Testen voor Toegang’ activiteit aanwezig bent.

Veel evenementen zijn tot zeker 19 december geannuleerd. Bij ons programma staat aangegeven of het evenement geannuleerd is of in andere vorm door kunnen gaan. Hierbij staat dan ook aangegeven of het een ‘Testen voor Toegang evenement met zitplaatsen betreft of niet, dit betekent dat je tijdens deze evenementen een coronatoegangsbewijs moeten laten zien bij de ingang en dat je op een stoel dient plaats te nemen.

Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en ‘Testen voor Toegang’, klik op deze link.

De lessen die normaal gesproken na 17.00 plaatsvinden bij Dynamo zijn tot zeker 19 december ook geannuleerd. Wel zijn wij nog druk op zoek naar alternatieve momenten waarop wij lessen kunnen laten doorgaan, bijvoorbeeld in de weekenden. Hou onze Lessen-pagina daarvoor in de gate of via meldingen van Get-Grib.

Verdere info

Bij de ingang van Dynamo vind je desinfectiepompjes. Wij verzoeken je om ook nu je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Het gebruiken van mondkapjes is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Daarnaast vragen we je om te hoesten in je ellenboog.