Dynamiccon is een vrijwilligersgroep dat zich focust op cosplay en de geekculture. Met de slogan 'voor cosplayers, door cosplayers, want cosplay is voor iedereen, ook voor jou' laten zij duidelijk zien dat iedereen vrij is om te zijn wie hij wil zijn. Met een fantastische eerste editie in 2017, zijn ze klaar voor nog veel meer geeky projecten!

Word vrijwilliger! Dynamiccon programma

Met vele muzikale vrijwilligersgroepen binnen Dynamo zag een stel nieuwe vrijwilligers een mogelijke nieuwe weg om in te slaan. Met passies voor cosplay, comics, games en sowieso de geekculture zagen zij een mogelijkheid om een gloednieuwe conventie op te zetten in Dynamo. Na de eerste editie op 29 januari 2017 was het duidelijk dat dit beviel onder de bezoekers.

Door het enthousiasme van zowel de bezoekers als de vrijwilligers zelf werd de vrijwilligersgroep Dynamiccon opgezet. Met nu alleen nog Dynamiccon onder deze vleugel betekent dit niet dat er niet nog veel andere projecten aan gaan komen.

Ben je onder de 25 jaar en heb je interesse in de geekculture en goede ideeën voor gave projecten die onder de noemer Dynamiccon vallen? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger of mail naar r.d.bie@dynamo-eindhoven.nl!

  • Welke stijlen spreken jou aan?

Nieuws meer nieuws
Recap Dynamiccon 2018 24 januari 2018

Afgelopen zondag was Dynamo weer het podium voor cosplayers. Heb je het gemist of nog even terug naar afgelopen zondag?…

Lees meer
Video’s