Wil jij van jouw talent je werk maken binnen een creatieve, non-formele omgeving? Heb je wel de motivatie, maar ben je nog niet waar je zou willen zijn?

Meld je aan voor Dynamo Academy

Dynamo Academy biedt jou de mogelijkheid te ontdekken waar jouw passie ligt en hoe je deze in de praktijk brengt. Verbeter je competenties door middel van trainingen en persoonlijke coaching. Jij hebt de regie over jouw traject en wat jij daarin wil leren!

Wat is Dynamo Academy?

Binnen het creatieve platform Dynamo in Eindhoven hebben wij plek voor enthousiaste, ondernemende jongeren! Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en heb je de motivatie om er achter te komen waar jouw talent ligt en hoe je deze kan ontwikkelen? Kom dan onze groep versterken!

Wat doen jullie?

Elk jaar starten wij een traject met jongeren die graag zouden laten zien wat zij in huis hebben. Door middel van trainingen en individuele coaching komen zij in beweging voor hun toekomst. De jongeren hebben de regie. Wat wil jij leren? Het netwerk van Dynamo kan jou ondersteunen de stappen te zetten die jij nodig hebt om dichter bij je doel te komen.

Wat nou als ik geen droom heb?

We verwachten niet dat iedereen die zich aanmeldt de route naar zijn droombaan al heeft uitgestippeld. Misschien ben je er nog niet eens achter waar jouw passie ligt. Zolang jij de juiste motivatie hebt om hier achter te komen, kan Dynamo Academy je hierin stimuleren. Door middel van trainingen en coaching ga je op zoek naar jouw talent en zoeken we samen met je naar een manier een schulde vrije toekomst in te gaan.

Kom ik in aanraking voor dit traject?

Dit traject is voor jongeren uit de gemeente Best die op dit moment geen (vaste) baan hebben en geen opleiding volgen. Je hebt de motivatie om aan de slag te gaan met je identiteit, talent en arbeidsperspectief. Dit om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en ondertussen bezig te zijn met ontdekken wat jij nou écht wil. Dynamo Academy ondersteunt jou daarin waar nodig, maar jij houdt de regie!*

Wat kan ik van dit traject verwachten?

Dynamo Academy is een traject van 10 maanden. Elke week zijn er bij Dynamo twee contactmomenten met de groep waarin ruimte is voor (persoonlijke) coaching en trainingen. Wij hebben in ons netwerk contact met trainers vanuit allerlei verschillende disciplines. De trainingen zijn de voorgaande jaren zeer positief ontvangen. Daarnaast is er alle ruimte voor jullie om zelf met ideeën en voorstellen te komen, jullie hebben immers eigen regie.

Wat levert het mij op?

Binnen dit traject geven wij jou de ruimte om je talent te ontdekken en ontwikkelen. In dit jaar ontdek jij niet alleen wie je bent, maar ook wat je wil en hoe je daar wil komen. Wij nemen jou niet aan de hand op weg naar een potentiele werkgever, maar bieden jou de ontwikkeling die nodig is dit zelf te doen. De eigen regie zorgt immers voor jouw eigen succesverhaal!

Aanmelden

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Stuur gerust een mail naar academy@dynamo-eindhoven.nl of bel naar 040-239 3110 en vraag naar Carmen Verduyn. Ook kun je direct aanmelden voor Dynamo Academy door hier op te klikken.

* Je kunt deelnemen aan Dynamo Academy met een totaal schuld van maximaal €10.000,-.

Ervaringen met Dynamo Academy

Tanya van Keulen is met haar 23 jaar een jong talent. Afgelopen jaar studeerde ze af als grafisch vormgeefster. Met haar diploma op zak ging ze enthousiast op zoek naar werk. Dat bleek lastiger dan gedacht.

“Ze vragen steevast een aantal jaren werkervaring, maar waar moet
ik die opdoen?” Tanya kwam in contact met Dynamo Academy. Een leerwerktraject voor creatieve, ondernemende jongeren die op dit moment geen werk hebben en geen opleiding volgen.
Tanya: “Een mooie manier om ervaring in de praktijk op te doen vanuit mijn talent als vormgeefster en zo interessant te worden voor toekomstige werkgevers.”

Dynamo Academy biedt naast een inspirerende omgeving ook specifieke
workshops en trainingen. Een unieke manier om gericht te werken aan bepaalde vaardigheden. “Zeker in combinatie met mijn plek op de grafische afdeling van de Lumens Groep, die ik kon vervullen dankzij een regeling via de startersbeurs. Ik heb mijn motivatie weer helemaal terug!”