Datum: vrijdag 24 september

In het weekend van 24, 25 en 26 september organiseert Dynamo voor de eerste keer in tijden weer een scala aan evenementen, verdeeld over Dynamo, de Berenkuil en de rest van Eindhoven. Lees verder voor meer informatie over de evenementen die aankomend weekend plaatsvinden.

Own The Spot – 24-25-26 september – Eindhoven

Dit weekend organiseert Commit alweer de tweede editie van Own The Spot, een uitverkocht event voor en door de freerun community. Gedurende drie dagen vind je de top van de nationale en internationale community op verschillende plekken in de stad.

Step in the Arena Extra – 24 september – Dynamo Eindhoven

Op de vrijdag voor Step in the Arena, vindt Step in the Arena Extra plaats. Tijdens de avond wordt de Tsjechische film “Girl Power’ gescreend, een film over vrouwelijke graffitischrijvers uit vijftien verschillende steden op de aardbol. Hoewel de graffiti-community vooral bestaat uit mannen, zijn de vrouwen in de community meer geëmancipeerd; er zijn vrouwelijke graffitishows, tijdschriften en websites. De documentaire legt de verhalen van dames die geslaagd zijn in de mannelijke graffitiwereld vast.

Emo Night Mainland – 25 september – Dynamo Eindhoven

Aanstaande zaterdag vindt alweer de 5e editie van Emo Night Mainland plaats in Dynamo. Hoewel er verschillende livestream edities zijn georganiseerd in de afgelopen 1,5 jaar, kunnen we niet wachten om iedereen weer live in Dynamo te zien. Tijdens deze uitverkochte editie draaien de DJ’s muziek de beste pop-punk, post-hardcore, metalcore en natuurlijk emo muziek die groot is geworden in de 00’s.

25 september is tevens de eerste avond dat we de 1,5 meter regel loslaten en werken met het coronatoegangsbewijs.

Step in the Arena – 25 & 26 september – De Berenkuil

Op 25 en 26 september geeft Dynamo kleur aan Eindhoven tijdens de 12e editie van internationaal graffitifestival Step in the Arena!

Dit weekend reizen meer dan 150 graffitiartiesten uit Europa af naar de Eindhovense graffiti Hall of Fame: De Berenkuil. Zet je schrap voor een creatieve metamorfose zoals je deze nog nooit gezien hebt. Van kleurrijke letters en abstracte vormen tot fotorealistische portretten en cartoonfiguren, je ziet het dit weekend allemaal in De Berenkuil!

Step in the Arena vindt plaats tussen 11:00 en 20:00 uur en de entree voor het covid-proof graffitifestival is gratis.