Commit040

COMMIT is dé plek voor de freerun en tricking community in Eindhoven en omgeving.
Sinds augustus 2018 vindt de community zijn thuisplek in de eerste locatie op Strijp S. Samen met onze ervaren docenten wordt er vanuit passie gewerkt aan de ontwikkeling van de sport en bieden wij een plek aan jongeren uit verschillende culturen en achtergronden.
Freerunning is een laagdrempelige en sociale sport waarbij het draait om ieder zijn eigen ontwikkeling. Dit is anders als de bekende traditionele sporten. Jongeren voelen zich hierdoor vaak thuis en op hun gemak. Commit zet zich vooral in op de community, elkaar ondersteunen binnen de sport.

Nieuwsfeed:

Share The Vibe – Sokkenactie

In samenwerking met Eindhoven Sport is er een mooie actie ter ondersteuning van alle sport verenigingen. Koop de officiële EHV sportsokken en support zo direct Commit040. Bekijk hier het aanbod.

 

Female Tricking & Flip Check!

Binnen Tricking is er voortaan iedere zondag een Female Tricking afdeling gekomen. Deze les vind plaats bij Commit, iedere zondag van 10.00 – 11.00 , alleen voor vrouwen! Daarnaast komt er op korte termijn een nieuwe les genaamd “Flip Check!” ; een les waarbij het leren van salto’s centraal staat – GEEN poespas eromheen! Heb jij interesse in female tricking of flipcheck ? Schrijf jezelf dan hier in.

Female Tricking is voor alle vrouwen ( van 7 tot 70 ) toegankelijk voor een proefles, komt langs op zondag of kijk op de tricking pagina voor de contact gegevens.

Flip-Check start in Januari 2021. Door jezelf in te schrijven kom je op de lijst en ontvang je aanvullende informatie op de mail.

 

Open trainingen

Een aanpassing voor de open trainingen vanwege de nieuwe maatregelen rondom het Corona virus. De open traingen gaan gewoon door (Met uitzondering van de vakanties), maar vanwege een limiet van 15 personen, hebben we de open training in 3 blokken ingedeeld.

Deze blokken zijn van:

  • 15.30 tot 17.30
  • 17.30 tot 19.30
  • 19.30 tot 21.30

Reserveren voor de open training is vanaf dit moment verplicht. Reserveren kan via het ledenportaal, hier kunt u strippen kopen en een trainingsmoment reserveren. Als u nog een fysieke strippenkaart bezit, kan u deze inleveren en zetten wij de strippen op uw account. Let er op dat uw naam op de strippenkaart staat!

Als u geen account heeft, kunt u aanmelden via de onderstaande link. Hier kunt u een strippenkaart kiezen voor 10, 5 of 1 keer.

Meld je hier aan voor de open trainingen.

 

Holland’s Got Talent – Tricking Act

30-9-2020 – Martial Arts Tricking

Bekijk hier de act van onze Tricking docenten! Met hun spetterende optreden zijn ze onwijs goed ontvangen door de jury bij de laatste editie van Holland’s Got Talent 2020. Kelian (choreograaf) en Silvan (atleet) zijn Tricking docenten binnen Commit040, wil jij ook leren Tricken ? Schrijf je dan nu in voor een proefles en word een echte ninja.

NK SpeedStyle

Tijdens het NK SpeedStyle hebben Siebe en Rob een mooie prestatie geleverd. Siebe heeft de 1e plek gehaald en Rob de 3e plek.

Commit Freerun

Welkom op de website van Commit040, de eerste trainingshal waar deze twee disciplines bij elkaar zijn gekomen. Bekijk onze lestijden voor een gratis proefles of kom gerust een keer langs om te kijken.

 

Video’s