Commit040

COMMIT is dé plek voor de freerun en tricking community in Eindhoven en omgeving.
Sinds augustus 2018 vindt de community zijn thuisplek in de eerste locatie op Strijp S. Samen met onze ervaren docenten wordt er vanuit passie gewerkt aan de ontwikkeling van de sport en bieden wij een plek aan jongeren uit verschillende culturen en achtergronden.
Freerunning is een laagdrempelige en sociale sport waarbij het draait om ieder zijn eigen ontwikkeling. Dit is anders als de bekende traditionele sporten. Jongeren voelen zich hierdoor vaak thuis en op hun gemak. Commit zet zich vooral in op de community, elkaar ondersteunen binnen de sport.

Nieuwsfeed:

Holland’s Got Talent – Tricking Act

30-9-2020 – Martial Arts Tricking

Bekijk hier de act van onze Tricking docenten! Met hun spetterende optreden zijn ze onwijs goed ontvangen door de jury bij de laatste editie van Holland’s Got Talent 2020. Kelian (choreograaf) en Silvan (atleet) zijn Tricking docenten binnen Commit040, wil jij ook leren Tricken ? Schrijf je dan nu in voor een proefles en word een echte ninja.

NK SpeedStyle

Tijdens het NK SpeedStyle hebben Siebe en Rob een mooie prestatie geleverd. Siebe heeft de 1e plek gehaald en Rob de 3e plek.

Commit Freerun

Welkom op de website van Commit040, de eerste trainingshal waar deze twee disciplines bij elkaar zijn gekomen. Bekijk onze lestijden voor een gratis proefles of kom gerust een keer langs om te kijken.

 

Video’s