Hoe voldoet Dynamo aan de garantie?

Workshopreeksen op scholen en verhuur
‘’Annuleringsvoorwaarden Dynamo’’: document waarin staat benoemd hoe het met annuleringsvoorwaarden zit bij verhuur en workshops op scholen, deze zijn recent aangepast. Deze annuleringsvoorwaarden worden altijd meegezonden bij de offerte.

Terugbetalingen tickets gekocht via Ticketmaster
Is een concert geannuleerd dan krijg je hiervoor het aankoopbedrag + de servicekosten terug. Ticket gekocht bij de boxoffice van Dynamo? Dan kun je dit terugvorderen bij de boxoffice van Dynamo of een e-mail sturen naar info@dynamo-eindhoven.nl. Heb je een ticket online besteld via Ticketmaster dan loopt de terugbetaling via Ticketmaster.

Merchandise: niet van toepassing. Alle merchandise die hier verkocht wordt is tijdens producties en door de artiesten of bands zelf geregeld.

Afgebakende lessenreeks: bijvoorbeeld een DJ cursus: verkoop tickets via ticketmaster. Als die niet doorgaat volgt de terugbetaling via ticketmaster.

Andere lessen: klant koopt een reeks lessen. Bij niet opdagen hebben ze geen recht op inhalen. Wanneer een ticket verkeerd is aangeschaft kunnen ze dat terug krijgen, mits geen lessen gebruikt zijn.

Commit: abonnementen waarin we abonnementsvoorwaarden hebben vastgelegd.