Alle vragen die jij misschien hebt, staan hier beneden. Heb je nog andere vragen die wij niet beantwoord hebben? Stuur een e-mail naar info@dynamo-eindhoven.nl

Wat zijn de openingstijden van Dynamo?

Van maandag tot en met vrijdag is Dynamo geopend van 08.30 t/m 22.00 en op zaterdag van 11.00 tot 17.00. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook tijdens concerten en evenementen geopend, bekijk hiervoor onze agenda.

De balie van Dynamo is doordeweeks geopend van 08.30 t/m 17.00. De balie is te vinden in het atrium, onze ontvangstruimte. Tijdens evenementen/concerten waarvoor kaartverkoop plaatsvindt, is de kassa vanaf het moment dat de deuren opengaan totdat het evenement/concert is afgelopen geopend. De kassa is bij de ingang van ons pand te vinden.

Hoe kan ik Dynamo bereiken?

Je vindt Dynamo aan het Catharinaplein 21 in het centrum van Eindhoven recht tegenover de Catharinakerk. Het ligt op loopafstand van Eindhoven Centraal Station en je wandelt er in +/- 10 minuten naartoe. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage Q-Park De Heuvel aan de Ten Hagestraat 6a. De parkeergarage ligt om de hoek bij Dynamo.

Telefonisch kun je Dynamo tijdens openingstijden bereiken op 040-239 3110.
Online zijn wij bereikbaar via info@dynamo-eindhoven.nl of Facebook.

Geldt er een minimumleeftijd om Dynamo te kunnen bezoeken?

Er is geen minimumleeftijd bij evenementen en concerten van Dynamo, tenzij het op de website bij het evenement staat aangegeven. Wanneer je jonger dan 16 jaar bent, raden we je aan om samen met iemand van 18 jaar of ouder te komen.

Hoe betaal ik bij Dynamo?

Bij Dynamo proberen we zo min mogelijk cash in het pand te hebben, daarom kun je bij onze barren betalen met je pinpas, de meest gangbare creditcards, telefoon, smartwatch of je kunt gebruikt maken van de Dynamo betaalpas. Met deze betaalpas maken wij het mogelijk om met cash bij ons te betalen. Deze pas kun je verkrijgen en opwaarderen bij onze ticketbox. De kosten hiervoor zijn eenmalig €1,50. (Waardeer je de pas direct op met €30,00, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht). Oude Dynamo-munten zijn helaas niet meer inwisselbaar.

Tijdens evenementen/concerten kun je betalen met je pinpas. Overdag bij onze balie is het ook alleen mogelijk om te pinnen.

Hoe kan ik een kaartje kopen voor een concert/evenement?

De kaartverkoop van bijna al onze concerten en lessen wordt verzorgt door Ticketmaster. Tickets zijn verkrijgbaar bij onze balie, hier op de website bij het programma en tickets, via de website en telefooncentrale van Ticketmaster en alle Primera winkels.

Wil je een kaartje kopen bij onze balie? Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Let wel op dat je alleen kunt betalen met je pinpas, telefoon, smartwatch en alle gangbare creditcards.

Koop nooit je tickets via andere kanalen dan Ticketmaster en Ticketswap: we hebben helaas regelmatig te maken met valse tickets die verkocht worden door andere organisaties.

Kan ik mijn ticket digitaal laten scannen bij de entree?

Bij Dynamo kun je het e-ticket dat je bij Ticketmaster hebt gekocht ook op je mobiel laten scannen.
Vergroot bij het scannen je scherm en zet je helderheid op 100%, zo kunnen we sneller scannen.

Waarom staat er op mijn ticket ‘Legitimatie verplicht’?

Bij veel evenementen en concerten wordt alcohol geschonken. Tijdens deze evenementen/concerten moeten we controleren op leeftijd. Mensen boven de 18 jaar krijgen dan een 18+ bandje, zodat wij bij de bar kunnen controleren of iemand jonger of ouder is dan 18 jaar.

Ik sta op de gastenlijst, hoe krijg ik mijn ticket?

Wanneer je op de gastenlijst, flyerlijst of perslijst staat bij een evenement/concert, dan kun je bij de boxoffice van Dynamo terecht. Het ticket kun je daar ophalen vanaf het moment dat de deuren voor het evenement/concert opengaan. Neem voor de zekerheid het e-mailtje met de bevestiging van je gastenlijstticket én je identiteitsbewijs mee.

Kan ik mijn jas of tas ergens opbergen?

Ja dat kan, bij Dynamo maken wij gebruik van kluisjes die tijdens concerten en evenementen gebruikt kunnen worden. De kosten zijn €1,00 per keer dat je het kluisje sluit. Voor de kluisjes betaal je met één Euro muntstuk of de munten die wij uitgeven via onze automaat. Heb je geen Euro muntstuk in bezit, dan kan bij de automaat in de trappengang contactloos een muntje worden gepind. Pak je ID / paspoort uit je jas / tas voordat je het kluisje op slot doet. Want deze heb je nodig om de zaal binnen te treden en ben je een extra euro kwijt. Heb je een iets grotere rugzak, dan kun je gebruik maken van de kluisjes in de onderste rij, deze zijn iets groter dan de andere kluisjes.

Is Dynamo rolstoelvriendelijk?

Ja, Dynamo is rolstoelvriendelijk. Je kunt in alle ruimtes waar activiteiten plaatsvinden komen met je rolstoel, dit meestal door gebruik te maken van de lift. Kom je naar een event met de rolstoel, mail ons dan even op info@dynamo-eindhoven.nl. Dan zijn we op de hoogte van je komst.

Is Dynamo toegankelijk voor mensen met een beperking?

Dynamo is ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Wanneer je een ticket koopt voor een evenement of concert bij ons in Dynamo, kun je eventueel je komst naar Dynamo per e-mail ( info@dynamo-eindhoven.nl) kenbaar maken. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Mag ik foto’s maken bij concerten/evenementen?

Ja, dit is meestal geen probleem. Bij ons hoef je geen fotopas aan te vragen, maar kun je gewoon met je (professionele) camera naar binnen. Bij hoge uitzondering kan een spelende band of artiest bezwaar maken dat er foto’s worden gemaakt. Dit maken wij dan bij de entree kenbaar. Je kunt dan je fototoestel veilig in een van onze kluisjes opbergen. Een paar kleine tips bij het fotograferen. 1. Dynamo heeft geen fotopit. 2. Gebruik geen of zo min mogelijk je flits. 3. Wil je vooraan foto’s maken? Doe dit dan alléén tijdens de eerste drie nummers van iedere artiest of band. Daarna kun je altijd nog in de zaal foto’s maken.

Hoe gaat Dynamo om met het 18+ horeca beleid?

Bij Dynamo wordt tijdens evenementen/concerten de horecawet gehandhaafd. Bij de entree van Dynamo wordt tijdens evenementen/concerten altijd gevraagd naar je legitimatiebewijs. Wanneer je 18+ bent krijgt je een 18+ bandje, hiermee kun je bij de bar aantonen dat je ouder bent dan 18 jaar. Heb je je legitimatiebewijs niet bij je, dan krijg je geen bandje en kun je geen alcohol kopen. Bij sommige evenementen/concerten kan de toegang worden geweigerd wanneer je jezelf niet kunt legitimeren.

Hoe gaat Dynamo om met het rookverbod?

In Dynamo kan niet gerookt worden, wij verzoeken bezoekers die willen roken om naar buiten te gaan. Graag roken buiten de witte lijnen om de ingang rookvrij te houden voor mede-bezoekers.

Wil jij jouw talent laten zien?

Wil je vrijwilliger worden? Ga naar de pagina’s Urban, Rock of Dance en kijk welke crew bij jou past. Stuur een e-mail naar info@dynamo-eindhoven.nl met informatie over jezelf en wat je graag wilt doen bij Dynamo.

Ben jij de early adopter die aan het begin staat van een (nieuwe) jeugdcultuur of hype? Neem dan contact op met Mark de Weijer.

Speel je in een band? Stuur een CD -of liever nog vinyl of tape- t.a.v. Sander Waterschoot. Deze wordt “as soon as possible” beluisterd en beoordeeld door de diverse bookers binnen Dynamo. We krijgen wekelijks veel demo’s binnen, dus vragen we je om wat geduld te hebben. Je krijgt bericht zodra interesse is in jouw band en of we je kunnen plaatsen.

Ben je een DJ? Dan heb je bij Dynamo de kans op de BPM Talent Nights te draaien. Mail een soundcloud/mixcloud naar BPM.

Heb jij hiphop skills? Stuur dan je demo naar info@dynamo-eindhoven.nl.

Heb je andere vragen?

Heb je andere vragen dan hierboven benoemd? Stuur dan een e-mail naar info@dynamo-eindhoven.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met de front office via 040-239 3110.