Alien Weaponry

Plus support

za 01 / jun / 2024

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 22,50
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Het heeft even geduurd, maar binnenkort staan ze toch echt in Dynamo: de mannen van Alien Weaponry! Op zaterdag 1 juni is de metal band uit Nieuw Zeeland te bewonderen in onze Mainstage!

Alien Weaponry

In 2020 zouden ze er al gestaan hebben, maar COVID blies het feestje af. Nu voor het eggie dus! Voor wie de afgelopen jaren onder een steen heeft liggen slapen, dit is een band uit New Zeeland en dat hoor je terug in hun geluid. Live staat dit trio als een huis, met Māori invloeden brengt de band zoals ze het zelf zeggen Modern Metal of Future Metal. De mannen met Nederlandse roots stonden al op de grote festivals als Wacken Alcatraz en ons eigen Dynamo Metalfest en hielden daar goed huis. Nog niet bekend met de band? Gooi wat Nu-Metal, Thrash, Pantera, Metallica en een snuf Lamb Of God in de blender, daarbij wat New Zeelandse geschiedenis lessen, plus een band die niet stil wil blijven staan… en je krijgt Alien Weaponry! Check hun platen, zeker weten dat jij te vinden bent tijdens hun show in Dynamo!
Alienweaponry.com

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 9 februari om 11:00 uur voor € 22,50 inclusief servicekosten. Indien er nog tickets verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 25,00.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Orbit Culture
Bestel tickets donderdag 14 maart Dynamo € 21,50
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 00,00
Vended
Bestel tickets woensdag 22 mei Dynamo € 22,50