Anime Sunday #1

Btooom! Anime Marathon

zo 07 / apr / 2019

Doors* 11:00
First Episode 11:30
Curfew 18:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs €10.00
VVK Ticketprijs €8.50
DVK Ticketprijs €12.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Zondag 7 april even geen bands of DJ’s op het podium van Mainstage, maar een Anime film (ofja serie) Marathon. Tijdens de eerste editie vertonen wij Btooom!

Anime

Dit animatiegenre is ontstaan in 1917, in 1980 uitgebroken in Japan en is momenteel uitgegroeid tot een rage wereldwijd! Populaire Anime zoals Naruto, Free!, Dragon Ball, Fullmetal Alchemist en Pokémon zijn enkele van de grootste anime, maar toch word er weinig aandacht aan de series zelf. Ook kleinere series worden vaak vergeten als men praat over anime. Daarom, om ook deze series een kans te geven, introduceren wij: Anime Sunday!

Btooom!

Btooom, een 12-episodes series, gaat over Ryouta Sakamoto, hij is op eerste ogenblik een echte nietsnut. Geen baan, woont thuis bij zijn moeder en niks bereikt. Althans, dat zou je denken. Online is hij Japan’s nummer 1 sterspeler van het populaire spel BTOOOM! Ryouta vind het allemaal wel best, tot hij wakker word op een onbekend eiland en het groene kristalletje uit de game in zijn hand is gezet. Iemand heeft zijn favoriete spel gecreëerd in het echte leven! Maar waar hij digitaal zo sterk is, werkt het echte leven wel anders. Ryouta word gedwongen te vechten met zijn persoonlijke bommen, ook wel bekend als BIM, maar hij zal snel moeten leren wie hij wel en wie hij niet kan vertrouwen, wil hij zijn leven behouden…

Info

Vanaf 11.00 (in de ochtend) gaan de deuren open en om 11.30 starten we met de eerste episode. Zorg dus dat je er op tijd bent, om de aantal afleveringen zal er ook een korte pauze zijn. Tickets kosten €10,00 en daarvoor krijg je naast de serie kijken op groot scherm, bij binnekomst een drankje en popcorn (keuze uit zoet en zout). Tickets gaan vanaf woensdag 6 februari in de voorverkoop.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven