Another Now

Support: Frontstreet + 3 Eyed Kids

za 22 / okt / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
3 Eyed Kids 20:00
Frontstreet 20:50
Another Now 21:40
Curfew 23:00
Locatie Basement
Totaalprijs € 14,00
Ticketprijs € 12,50
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 14,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Heb jij zin om weer een avondje te knallen? Op zaterdag 22 oktober komt Nederlandse metalcore band Another Now onze tent afbreken! De band wordt vergezeld door Frontstreet en 3 Eyed Kids.
Another Now

Another Now is een alternatieve metal band uit Eindhoven, geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en While She Sleeps. In juni bracht de band hun debuutalbum ‘OMNI’ uit. In het voorjaar van 2021 gaf Another Now al een tipje van de sluier door het releasen van een aantal singles, die internationaal werden opgepakt door Rock Sound, KERRANG! Magazine, Distorted Sound en Spotify’s editorial metal playlists.

De succesvolle release van de eerder losstaande singles ‘Lotus/Echoes’ en ‘Shijima’ (2019) gecombineerd met hun energieke live set resulteerde in een uitverkochte Melkweg (Amsterdam) show als support voor Ice Nine Kills en spots op festivals als Jera On Air, Popronde en Submitfest.
anothernowband.com

FRONTSTREET

Frontstreet is een rap-metal band gevormd eind 2015. In september 2017 kwam het debuutalbum ‘Reality Check’ uit. Het vijftal is niet onopgemerkt gebleven bij de media, Frontstreet heeft verschillende keren live in de studio bij 3FM gespeeld en was de videoclip voor ‘Bad Habit’ een aantal maanden te zien op MTV Brand New. Met bijna een miljoen plays is Frontstreet op Spotify ook niet onopgemerkt gebleden.

Door alle media aandacht zijn er diverse shows door het hele land gespeeld waaronder voorprogramma’s voor Limp Bizkit (officiële AFAS Live Aftershow), Crazy Town, Fleddy Melculy, Hacktivst, Dope D.O.D. en ook voor Hollywood Undead in een uitverkochte TivoliVredenburg Ronda zaal.
facebook.com/frontstreetband

3 EYED KIDS

Wat als metal harde seks zou hebben met hip hop en trap? Of wat als Cardi B zwanger zou zijn van Rage Against The Machine? Raar he, maar wij weten het antwoord al. Tijdens de lockdown zijn er rare dingen gebeurd en wij waren er getuige van. Het resultaat: 3 Eyed Kids. Ze zien er op het eerste gezicht schattig uit, maar ondertussen breken ze de boel af. Ze zijn knuffelbaar, maar hun eerste woordjes gaan al gelijk over hoe de wereld moet veranderen.

Deze hardcore-metal-hip hop-trap kids gaan ons allemaal verrassen met een unieke sound en een energieke live show die waarschijnlijk nog het meeste doet denken aan bands als Fever 333, $uicideboy$ of Ghostemane. Kijk uit voor de Three-Eyed Kids, want Sem (gitaar), Siebe (bas, synths), Wouter (drums, samples) en Steyn (raps, vocals) gaan je van je sokken blazen.

 

Info

De tickets zijn direct in de verkoop en kosten €14,00 inclusief servicekosten. De deuren gaan om 19.30 open.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Movements 2023
Bestel tickets maandag 20 november Dynamo € 20,00
Bony Macaroni + Snow Coats 2023
Bestel tickets donderdag 9 november Dynamo € 13,00
Chris Creswell + Northcote 2023
Bestel tickets donderdag 7 maart Dynamo € 17,50