Armored Saint

Support: Act Of Defiance

vr 10 / aug / 2018

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Locatie Mainstage
VVK Totaalprijs €22.50
VVK Ticketprijs €20.00
DVK Ticketprijs €25.00
*servicekosten €2.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De mannen van Armored Saint komt naar Dynamo. Wederom een show in samenwerking met www.loudnoise.nl, onze vrienden waar wij onder andere Dynamo Metal Fest mee organiseren. Kaartverkoop van deze show gaan via Loud Noise, zie ticketlink!

Armored Saint

De Amerikaanse heavymetalband Armored Saint, bestaande uit John Bush, Joey Vera, Jeff Duncan en de Sandoval broers begon in 1982 en veel succes in de jaren ‘80 met de titelloze EP en de eerste drie studioalbums. Toen gitarist Dave Prichard overleed in 1990 bleef het stil rondom de band. Zo stil zelfs dat de band uit elkaar ging nadat zanger John gekozen werd als nieuwe vocalist van Thrashmetalband Anthrax.

In 1999 besloten John Bush en Joey Vera Armored Saint weer in leven te roepen en sindsdien staat de heavymetalformatie weer op de planken. Het meest recente album van de muzikanten, Win Hands Down, kan beschouwd worden als een van de zeven wonderen van modern metal. Kenmerkende Armored Saint-songs worden afgewisseld met een duet en pianospel, een nieuwe ontwikkeling in de carrière van Armored Saint.

Op het podium blijft het spel van Armored Saint ijzersterk. De band staat met veel energie op het podium en de vocalen van John Bush klinken loepzuiver en krachtig.
www.facebook.com/thearmoredsaint/

Act Of Defiance

De support voor deze show de extreme metalband Act Of Defiance, ook afkomstig uit Los Angeles. De band bestaat pas sinds 2014, maar loopt zeker niet achter op het gebied van live-ervaring. Met de gebundelde krachten van Chris Broderick en Shawn Drover (ex-Megadeth), Henry Derek Bonner en Matt Bachand bracht de groep twee platen uit. De muziek van Act of Defiance is te omschrijven als “no-nonsense”. Gitaren domineren de tracks en indrukwekkende solo’s zijn niet te missen. De vocals van de band variëren sterk, de luisteraar geniet niet alleen van rauwe zang, maar ook growls en screams komen tevoorschijn in de tracks van AoD.

www.facebook.com/actofdefiancemusic/

pics: Peter van der Wielen

https://www.flickr.com/photos/dynamo_ehv/albums/72157699870068254

 

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Alien Weaponry
Bestel tickets zondag 14 juni Dynamo € 20.00
Fit For A King
Bestel tickets zaterdag 17 oktober Dynamo € 18.50
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo