Autarkh

support: Encrypted Apocrypha

zo 20 / jun / 2021

Stijl Rock
door 19:00
show 19:15
Locatie Mainstage
totaalprijs € 11,50
ticketprijs € 10,00
servicekosten € 01,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Bijzondere tijden, vraagt om bijzondere bands! Dan zit je op deze zondag goed in Dynamo Eindhoven. Met Autarkh en support Encrypted Apocrypha krijg je mee waar de Metalscene de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Twee bands waarvan we bij Dynamo verwachten dat ze hoge ogen gaan gooien, kom ze zeker even checken, dit wil je niet missen!

AUTARKH

2020 beviel van nieuwe eigentijdse Metalband genaamd AUTARKH. In 2021 bracht de band bestaande David Luiten (zang / gitaar), Michel Nienhuis (zang / gitaar) en Tijnn Verbruggen (live elektronica) het debuutalbum ‘Form In Motion’ uit. Stil zitten is er niet bij en zo speelde de band hun eerste optreden Roadburn Redux festival.

Michel (voormalig DODECAHEDRON) en zijn kompanen maken geen gemakkelijke muziek, eerder uitdagend en altijd spannend. De kersverse plaat concentreert zich op synthetische IDM beats en glitch effecten – zoals bij Aphex Twin en Autechre – in combinatie met overweldigende metal riffs en variërende vocalen. Geef je oren de uitdaging en kom deze band zeker checken!

ENCRYPTED APOCRYPHA
Encrypted Apocrypha is een moderne Deathcore band met filmische soundtrack invloeden. Deze 6-koppige band vertelt verhalen en mythen over de geschiedenis van de Byzantijnse en Egyptische omgeving in een muzikale beleving. Zet je schrap voor een show vol met breakdowns, harde grunts en veel epische, orkestrale wendingen! Op het moment zijn ze bezig met het maken van hun eerste album en zullen ze hun eerste gig spelen op de Mainstage van Dynamo in het voorprogramma van Autarkh.

www.facebook.com/Autarkh/

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Hell On Earth 4: w/ Aborted 2022
Bestel tickets vrijdag 18 februari Dynamo € € 24,00
Exhorder
Bestel tickets zondag 26 september Dynamo € € 20,00
Molasses 2021
Bestel tickets zaterdag 11 september Dynamo € € 19,50