Band Merch Rommelmarkt

Alle opbrengsten gaan naar Stichting No Guts No Glory

za 03 / dec / 2022

Stijl Rock
Doors 14:00
Einde 17:00
Locatie Atrium
Gratis € 0,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zaterdag 3 december organiseert Dynamo een band merchandise rommelmarkt! Deze middag staat in het teken van het kopen en verkopen van bandmerchanside. Doneer dus je oude merch, want alles wat door Dynamo verkocht wordt gedoneerd aan Stichting No Guts No Glory! Natuurlijk is de bar is natuurlijk ook open voor een lekker drankje!

Doneren

Heb je zelf nog merchandise thuis liggen die je nooit meer draagt en ook niet weet wat je er mee moet? Doneer het dan aan Dynamo, onze vrijwilligers verkopen alle gedoneerde merchandise en de opbrengst gaat hiervan naar Stichting No Guts No Glory.

Wat kun je doneren?

Denk hierbij aan: T-shirts, Truien, CD’s, Platen, Cassettebandjes, Petten, Mutsen, Drumstokjes, Stickers, Vlaggen, Posters, Armbandjes, Sleutelhangers etc. Merchandise van alle genres is welkom!

Hoe kan ik merchandise doneren?

Heb je merchandise dat je wil doneren, dan kun je dit afleveren bij Dynamo (Catharinaplein 21, Eindhoven). Dit kan iedere maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 22.00 bij de balie t/m vrijdag 2 december. Geef even aan onze collega’s door dat het voor de Rommelmarkt is. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan mag je de merchandise ook altijd opsturen naar:

Dynamo
t.a.v. Band Merch Rommelmarkt
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

Eventueel kun je de merchandise ook op de dag zelf doneren.

Info

Toegang tot dit evenement is gratis en iedereen is welkom. De deuren gaan om 14.00 open en sluiten rond de klok van 17.00. Daarna zal om 19.30 uur het concert van Bleed From Within starten, tijdens dit event kun je de gekochte items in een kluisje bewaren.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Atrium Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Melvinator + Codefendants + Get Dead
Bestel tickets woensdag 31 mei Dynamo € 21,50
Escape The Fate 2023
Bestel tickets dinsdag 13 juni Dynamo € 20,00
Buggin’ 2023
Bestel tickets dinsdag 4 juli Dynamo € 16,50