"The African Warrior" Chris Ngimbi

Bokssseminar door viervoudig wereldkampioen

za 18 / jan / 2020

Stijl Sport
Aanvang 13:00
Locatie Gym
Totaalprijs €61.50
Ticketprijs €60.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

GEANNULEERD

Viervoudig wereldkampioen Muay Thay/Kickboksen Chris Ngimbi gaat back naar zijn roots in dit boksseminar.  Wat veel mensen namelijk niet weten is dat Chris ook ooit een leerling was bij de bokslessen van Dynamo. Chris wil graag zijn kennis en ervaring delen in een laagdrempelig boksseminar van 3 uur in de gym van Dynamo.

Hierin zal zoals bij alles wat we vanuit Dynamo boksen doen de focus liggen op de groei van de leerlingen met respect voor elkaar en sportiviteit staat daarbij uiteraard op nummer 1.

Voor wie? 

Zowel voor beginnende bokser als de wat meer ervaren boksers vanaf 16 jaar is dit seminar zeer de moeite waard. Boks je niet bij Dynamo maar heb je wel interesse in dit seminar dan ben je ook van harte welkom.

Wat kost dat dan?

De kosten bedragen €60,- (Excl. servicekosten) en je krijgt hiervoor dus een workshop van 3 uur inclusief een Chris Ngimbi/ Dynamo Promo T-Shirt.

Heb je interesse? 

Wil je jouw bokscarrière een nieuwe impuls geven of vind je het gewoon tof om een keer een seminar van een meervoudig wereldkampioen mee te maken meld je dan door een kaartje te kopen via ticketmaster. GEANNULEERD

Materiaal? 

Neem je eigen bokshandschoenen, water en bindsels mee. Geen eigen materiaal? Voor een beperkt aantal deelnemers hebben we we leensets. Geeft dit tijdig bij m.d.weijer@dynamo-eindhoven aan mocht je hier gebruik van willen maken.

 

 

Locatie
Dynamo Eindhoven - Gym Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Midnight
Bestel tickets vrijdag 30 oktober Dynamo € 20,50
The Isolation Sessions #121
Bestel tickets woensdag 5 augustus LIVESTREAM FREE
Fit For A King
Bestel tickets zaterdag 17 oktober Dynamo € 18.50