Buggin'

Support: Spaced + Rites

di 04 / jul / 2023

Stijl Rock
Doors 19:30
RITES 20:00
SPACED 20:55
Buggin' 21:45
Curfew 23:00
Locatie Basement
Ticketprijs € 16,50
Deurverkoop € 17,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op dinsdag 4 juli brengen hardcore bands Buggin’, SPACED en Rites een flinke pot groovy hardcore naar Dynamo!

Buggin’

Buggin’ (eerder bekend als Bugging Out)  is aanwezig om hardcore speels te houden! Het kwartet maakte een naam voor zichzelf door het soort hardcore naar de scene te brengen die door hunzelf gemist werd: groovy en zonder bullshit. De band kwam samen door hun gedeelde liefde voor Rzl Dzl, Bad Brains en Beastie Boys en neemt zichzelf niet al te serieus.
Instagram.com/bugginhc

SPACED

Wel nieuw, maar zeker niet onbekend! SPACED ging van een lockdown project naar een internationale breakout act in minder dan een jaar. De hardcore band bundelde krachten met label New Morality Zine for de release van een aantal nummers en schoten daarna uit de startblokken door het spelen van shows met One Step Closer, Angel Du$t en Comeback Kid. Daarnaast werden ze zelfs uitgekozen door New Found Glory om op het Sticks & Stones Fest te spelen. Als je houd van hardcore met flink wat groove en attitude, dan ga je dit geweldig vinden! Voor fans van: One Step Closer, GEL, Turnstile.
Instagram.com/spaced_hc

 

Rites

DIY, 80’s nostalgia, vinyl en snelle gitaren; dat is Rites. Met drie EP’s en meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland is de tourbus van deze vijfkoppige hardcorepunk-formatie nog lang niet klaar voor de sloop. Rites is eigenwijs en heeft wat te zeggen over de huidige staat van de wereld. Invloeden van The Distillers tot Cro-Mags en Turnstile tot Paint It Black komen samen in high energy hardcore met een punkrock-twist!
ritesritesrites.nl

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 16,50 inclusief servicekosten in de voorverkoop. Kaarten aan de deur kosten € 17,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Movements 2023
Bestel tickets maandag 20 november Dynamo € 20,00
Citizen 2024
Bestel tickets vrijdag 16 februari Dynamo € 20,50
Holding Absence 2023
Bestel tickets vrijdag 3 november Dynamo € 20,00