Ceremony of Opposites

Afterlife

za 24 / nov / 2007

Locatie Dynamo

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Ceremony of Opposites is in 2005 opgericht door As, Pascal en Marcel. In de persoon van Sander werd een drummer gevonden en in september 2005 werd de demo “The Fear Within” opgenomen. De band is eind 2006 weer de studio ingedoken om haar eerste full length CD, genaamd “Death’s Dominion”, op te nemen.

De stijl van de band is het best te omschrijven als death metal met invloeden uit o.a. de thrash-, viking- en black metal. In de nummers hoor je de liefde die de bandleden hebben voor bands als Cannibal Corpse, Vader, Amon Amarth en Arch Enemy. “Death’s Dominion” laat horen dat de band zich muzikaal heeft ontwikkeld. De cleane vocalen zijn verdwenen en de snelheid is opgevoerd, zonder daarbij het melodieuze uit het oog te verliezen. In januari 2009 is de EP “Seeds of Ressurection” opgenomen. Deze EP is de volgende stap in de muzikale ontwikkeling.

 

Afterlife is een metalband die ontstaan is in een jeugdcentrum en bestaat uit 5 personen. Ze zijn aardig op weg om een repertoire van eigen nummers te creëren.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Overruled + Defazer 2024
Bestel tickets zaterdag 8 juni Dynamo € 11,50
Step in the Arena 2024
Bestel tickets zondag 16 juni De Berenkuil Gratis
Slope – Stroomhuisje 2024
Bestel tickets vrijdag 4 oktober Stroomhuis € 17,50