DEICIDE

supports: KRISIUN + CRYPTA

zo 08 / mei / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 20:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 25,00
Ticketprijs € 22,50
Servicekosten € 2,50
Deurverkoop € 27,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
DEICIDE

Death metal grootheid Deicide komt naar Nederland. Het gelijknamige debuut van Deicide leverde met zijn genadeloze intensiteit een belangrijke bijdrage aan de opkomende death metal scene van de jaren ‘90. De groep rondom Glen Benton (de man met het fameuze omgekeerde kruis in zijn voorhoofd gebrand) bestaat inmiddels een 30+ jaren en weet zijn publiek nog steeds te grijpen met een enorme collectie death metal songs van topkwaliteit. Platen zoals ‘Legion’ of ‘Once Upon The Cross’

staan in het geheugen gegrift van de doorgewinterde death metal liefhebber, maar de heren uit Tampa bewijzen met hun 12e album ‘Overtures of Blasphemy’(2018) dat ze die klassieke Deicide hooks niet zijn verleerd.
facebook.com/OfficialDeicide

KRISIUN

We zien de drie broers van Krisiun altijd graag terugkeren naar Eindhoven. Al 30 jaar is de band een vaste waarde binnen de death metal scene en behoren ze tot de top van het genre. Sinds het debuut ‘Black Force Domain’ nemen de Brazilianen geen gas terug, getuige het meest recente album ‘Scourge Of The Enthroned’ (2018). De band staat garant voor knalharde death metal in een hoog tempo waarbij solo’s om je oren vliegen en alles bij elkaar wordt gehouden door een diepe, rauwe oer grunt.
facebook.com/krisiun.official

CRYPTA

Een supergroep? Fernanda Lira en Luana Dametto, beiden ex-lid van de Braziliaanse thrash metal band Nervosa, Sonia Anubis die ook in Cobra Spell speelt en voorheen in Burning Witches en Tainá Bergamaschi, ex-lid van Hagbard hebben de krachten gebundeld om een old school death metal te maken. Gezien het niveau en de invloed van vorige en huidige projecten, weet Crypta een eigen geluid te te creëren.
facebook.com/cryptadeath

 

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Exhorder
Bestel tickets zondag 26 september Dynamo € € 20,00
Blackbriar
Bestel tickets vrijdag 15 oktober Dynamo € € 14,50
DMF20222
Bestel tickets zondag 21 augustus IJssportcentrum Eindhoven