Dog Eat Dog

Support: Grove Street + Kings Never Die

wo 15 / nov / 2023

Stijl Rock
Doors 19:00
Aanvang show 19:30
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 24,00
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op woensdag 15 november komt Dog Eat Dog samen met special guests Grove Street en Kings Never Die naar Dynamo!

Dog Eat Dog

Dog Eat Dog is een van de meest legendarische bands die hardcore punk combineerd met hiphop. Hits als No Fronts en Who’s the King zijn dan ook zeker publieksfavorieten en beide te vinden op het debuut-album “All Boro Kings” uit 1994. Een jaar later veroorzaakte de band een mini aardbeving, doordat de fans zó hard aan het springen waren tijdens de show op Dynamo Open Air. De band keert dit jaar terug met een nieuw album op zak voor de eerste keer in 17 jaar; “Free Radicals”, komt op 20 oktober uit via MetavIIIe Records.

Grove Street

Britse band Grove Street heeft in de afgelopen jaren een reputatie gecreeërd als act dat je zeker live moet zien door hun tours met Agnostic Front en Sick of It All. Hun combinatie van hardcore en thrash geeft een flinke knipoog naar muziek uit de late 80’s en 90’s. Dit jaar tekende de band met label UNFD en kondigde de band aan dat het debuut album in de maak is.

Kings Never Die

De muzikale mix van Kings Never Die bestaat uit hardcore, punk en metal met sing-along vocal en wordt gecombineerd met positieve en bloed serieuze teksten. Net voor de pandemie bracht de band de EP “Raise a Glass” uit, maar verdere plannen moesten helaas uitgesteld worden. Drie jaar later volgde dan toch nieuwe muziek in de vorm van EP “Good Times and The Bad”. De band bestaat uit (ex)leden van Dog Eat Dog, Biohazard en Wisdom in Chains en bracht afgelopen mei het lang verwachte debuut album “All The Rats” uit.

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 september om 10:00u voor € 24,00 in de voorverkoop. Tickets aan de deur kosten € 25,00.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
BUNKER BASS [DRUM ‘N BASS]
Bestel tickets vrijdag 27 oktober HAVEN € 5,00
ELYSIUM OF SOUND [FRENCHCORE & RAGGATEK]
Bestel tickets vrijdag 19 april HAVEN € 24,00
Dynamo Metalfest – 2
Bestel tickets zondag 18 augustus IJssportcentrum Eindhoven