Dynamo Rock Radio

Live-stream at rararadio.org

za 04 / apr / 2020

Stijl Rock
Locatie RARARADIO
Free

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Helaas kregen we te horen dat ook de Radio uitzending van Grindhoven, via RaRaRadio niet door kan gaan ivm de gevolgen van het Corona Virus. Zie het statement van RaRaRadio: 

Beste luisteraars,

Corona hier, corona daar, corona overal — óók Rararadio wordt er nu door geveld.

Uit respect voor alles en iedereen zijn wij helaas genoodzaakt per direct te stoppen met onze live uitzendingen.

Natuurlijk laten we weten wanneer we het luchtruim weer kiezen. Tot die tijd: blijf gezond, hou je fit en ben lief voor elkaar.

Thanks voor alle support en het luisteren.

Moedig voorwaarts!
Rararadio Team


Dynamo Rock Radio

presenteert op 4 en 11 april een twee uur durend programma met toffe muziek, slappe klets en hier een daar een poging tot een interview. De Eindhovense Rockscene staat daar in centraal. Interviews met bands, bookingkantoren, Eindhovense concertpodia, platenboeren en fans. Een van onze Dynamo programmeurs is op dit moment in curses met Paul Witteman, hij zal de interviews gaan afnemen. Natuurlijk de komende tijd aandacht voor bands, concerten, bezoekers en festivals die geraakt worden door het Corona Virus, maar we zijn ook nieuwsgierig naar dat ene cassettebandje wat vroeger in de auto richting de zon werd aangezet.

Geen radio zonder dj’s

Het eerste uur wordt gevuld door bekende rock dj teams in en om Rockcity Eindhoven. Vanaf 18:00 tot 20:00 ben je kei welkom op Dynamo Rock Radio via RaRaRadio.org, en heb je nog een cassette dek, dan proberen we zo min mogelijk door de nummers heen te ouwehoeren!

Programma 4 APRIL

De uitzending van 4 april staat in het teken van Grindhoven. Het festival zou op deze datum hun 9e verjaardag vieren. Op dit moment wordt er door man en macht gewerkt om het festival en de bijzondere line up te verplaatsen naar een nieuwe datum. Het festival is een samenwerking tussen de inmiddels overleden groovy grindcore band Rompeprop en Doomstar Bookings.

Een Eindhovens onderonsje wat zijn weerga niet kent. Het meest bijzondere Eindhovense festival zit ergens tussen Mega Piraten Festival, Grindcore, Punk, Lompe deathmetal en Duitse Schlagers in. Vorig jaar vlogen de würsten door de zaal heen, en stonden er hier en daar gasten verkleed als een vingerplant verdekt tussen het publiek. Humor van de onderste plank dus, precies wat wij in Eindhoven mooi vinden!

Het Rompeprop Dj team zal het eerste uur ons gaan verrassen met de fijnste muziekjes en het tweede uur worden de Proppers en de boys van Doomstar getrakteerd op eigenaardige vragen. Kortom, heb je geen humor, luisteren dan, wie weet steek je er nog iets van op!

TUNE DUS 4 APRIL OM 18:00 IN OP RARARADIO.ORG.

let op: mochten we door het virus toch allemaal aan huis gekluisterd worden, dan word de uizending verplaats naar een nader te noemen tijdstip!

Video’s
Locatie
RARARADIO
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Stars And Stripes + Support
Bestel tickets woensdag 17 juni Dynamo € 16,50
Breakdance gevorderd 2000
Bestel tickets zaterdag 1 januari Dynamo
Popquiz Marathon 2021
Bestel tickets woensdag 12 mei Dynamo