Emo Rommelmarkt

Verplaatst naar 23 april 2022

za 18 / dec / 2021

Doors 14:00
Einde 17:30
Locatie Dynamo
Gratis €0.0

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 18 december organiseert Dynamo een rommelmarkt voor alle pop-punk/emo/metalcore/punk-rock/punk fans. Deze middag staat in het teken van het kopen en verkopen van bandmerchanside. Het is mogelijk om zelf je spullen te verkopen of het te doneren, zodat alles wat door Dynamo verkocht wordt gedoneerd wordt aan 113 zelfmoordpreventie. Daarnaast zijn er ook stands met lekkere baksels te vinden, de bar is natuurlijk ook open voor een heerlijke gluhwein of warme chocomelk.

Doneren

Heb je zelf nog merchandise thuis liggen die je nooit meer draagt en ook niet weet wat je er mee moet? Doneer het dan aan Dynamo, onze vrijwilligers verkopen alle gedoneerde merchandise en de opbrengst gaat hiervan naar 113 zelfmoordpreventie.

Wat kun je doneren?

Denk hierbij aan: T-shirts, Truien, CD’s, Platen, Cassettebandjes, Petten, Mutsen, Drumstokjes, Stickers, Vlaggen, Posters, Armbandjes, Sleutelhangers etc.

Hoe kan ik merchandise doneren?

Heb je merchandise dat je wil doneren, dan kun je dit afleveren bij Dynamo (Catharinaplein 21, Eindhoven). Dit kan iedere maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 22.00 bij de balie t/m vrijdag 17 december. Geef even aan onze collega’s door dat het voor de Rommelmarkt is. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan mag je de merchandise ook altijd opsturen naar:

Dynamo
t.a.v. Emo Rommelmarkt
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

Eventueel kun je de merchandise ook op de dag zelf doneren.

Zelf merchandise verkopen

Voor in de Mainstage kun je een tafel reserveren om je eigen merchandise te verkopen (het is de bedoeling dat je ook daadwerkelijk bandmerchandise verkoopt en geen glittertopjes van de Primark). Het is natuurlijk ook toegestaan om samen met een vriend of vriendin samen een tafel te reserveren. De opbrengsten van jou eigen kraampje mag je zelf houden, natuurlijk mag je dit ook doneren (of een deel van jouw inkomsten) aan het goede doel, 113 zelfmoordpreventie.

Een tafel reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@dynamo-eindhoven.nl (t.a.v. Emo Rommelmarkt).

Info

Toegang tot dit evenement is gratis en iedereen is welkom. De deuren gaan om 14.00 open en sluiten rond de klok van 17.30. Daarna zal om 19.00 Emo Night Mainland starten, tijdens dit event kun je de gekochte items gewoon in een kluisje bewaren.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Sinister: Part 1
Bestel tickets vrijdag 18 november HAVEN € 13,50
Next Stage: Ray Fuego + support
Bestel tickets vrijdag 7 oktober Dynamo € 10,00
The Overslept + JASONWATERFALLS
Bestel tickets zaterdag 17 december Dynamo € 16,00