Evergrey

Support: Fractal Universe + Virtual Symmetry

vr 16 / sep / 2022

Stijl Rock
Doors 19:00
Virtual Symmetry 19:30
Fractal Universe 20:20
Evergrey 21:35
Curfew 23:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs € 23,50
Ticketprijs € 20,00
Servicekosten € 3,50
Deurverkoop € 25,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Evergrey komt op 16 september naar Dynamo! Fractal Universe & Virtual Symmetry warmen op deze avond het publiek op. Dit is het verplaatste concert van Evergrey van 22 oktober 2021. Eerder gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van de show.

Evergrey

Evergrey is een melodisch geladen progressieve metal band uit Göteborg, Zweden. Opgericht in 1995 door gitarist / zanger Tom S. Englund, die het enige constante lid van de band is gebleven. Evergrey slaagt erin om technische composities vol dramatiek toch toegankelijk te maken. Het heeft de Zweden een grote fanbasis opgeleverd en hen tot één van West-Europa’s belangrijkste exportproducten van progressieve metal gemaakt. Er zijn weinig groepen waarbij het zo lekker is om jezelf onder te dompelen in een melancholisch bad. Na het succes van “The Storm Within” (2016) en “The Atlantic” (2019), heeft de band op 26 februari 2021 met “Escape Of The Phoenix” een nieuwe plaat voor ons klaar staan. Wederom neemt de band ons mee op een zware, mistroostige reis vol met pakkende melodieën zoals alleen Evergrey dat kan.
www.facebook.com/Evergrey

Fractal Universe

Fractal Universe is een prog death metal band uit Frankrijk. Tijdens de tour met Evergrey presenteert de band hun nieuwe album “The Impassable Horizon” dat in de zomer van 2021 uitkwam. Eerder tourde de band al met Obscura en werkte hun samen met Gojira’s Christian Andreu voor hun stage decor en productie. We kunnen niet wachten om Fractal Universe op ons podium te hebben!
fractaluniverseband.com

Virtual Symmetry

Virtual Symmetry is een Zwitse/Italiaanse progressieve metal band die ontstaan is in 2009. De band mengt invloeden van classieke muziek met metal in hun eigen materiaal, waardoor de band zo kenmerkend is. De band deelde eerder al het podium met Dream Theater en begint in 2022 aan hun tweede tour met Evergrey. In 2020 bracht Virtual Symmetry hun album “EXOVERSE” uit, waarvan we ook zeker gaan genieten tijdens deze show!
www.virtualsymmetry.com

Info

Tickets zijn per direct verkrijgbaar voor €23,50 inclusief servicekosten.

Info over verplaatst concert

Had jij een kaartje voor de oorspronkelijke show van 22 oktober 2021? Dan blijft je gekochte kaartje geldig voor deze vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. De aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Het kan natuurlijk zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, kaartkopers krijgen daarom een e-mail vanuit Ticketmaster en kunnen vanuit hier actie ondernemen.

Evergrey (2)

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Alien Weaponry
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 22,50
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 00,00
Orbit Culture
Bestel tickets donderdag 14 maart Dynamo € 21,50