Evil Conduct (album release)

support: The Dormps

zo 02 / nov / 2014

Stijl Rock
Locatie Dynamo

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De Limburgse mannen uit Evil Conduct komen met hun oude vertrouwde vrienden uit The Dormps naar Dynamo om het nieuwe album te presenteren.

Evil Conduct
In 1984 kwamen de mannen van Evil conduct voor het eerst samen. Na een tijd van repeteren en spelen kwam in 1990 hun eerste single ‘’A Way Of Life’’ uit. Met 5 albums op hun naam waarvan de laatste in 2010 verscheen. De limburgse band Evil Conduct komt op 1 November hun nieuwe album bij ons presenteren. Lekkere ouwerotten muziek dus! Als je van stevige riffen en grote singalongs houd is het zeker waardig hier een bezoekje aan te brengen. De nieuwe plaat van de Limburgers zal de naam “Today’s Rebellion” krijgen en wordt uitgebracht door Randale Records en in de US via Six Feet Under Records.

The Dormps
The Dörpms maken Oi!-Punk, de muziek van de straat. Ze zijn niet een van die overgeproduceerde Duitse bands die zichzelf veel te serieus nemen, en ze hebben geen ambitie om de volgende ster van de mainstream rock te worden. Liever blijven ze bij hun roots en maken simpele maar lekkere drie-akkoorden-punkrock met meezingbare refreins. Met nummers als “Immer oben auf”, “Bunte Arme” of “Stadionromantik” tonen ze attitude en laten ze nummers horen met zowel scene-gerelateerde als sociale thema’s. Soms grappig, soms serieus maar altijd met een flinke korrel zout. Dit trio betaat sinds 2009 uit Phil op zang en drum, Zwiebel op gitaar en zang en Tamm op basgitaar en achtergrondzang.
De naam Dörpms is een ouderwetse term voor hun thuisstad Dortmund en staat symbool voor hun band met de working-class stad.

http://www.facebook.com/Doerpms

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven