Meet Me @ The Altar

Support: Ivyvox

zo 22 / okt / 2023

Stijl Rock
Doors 19:30
Aanvang show 20:00
Curfew 23:00
Locatie Mainstage
Ticketprijs € 17,50
Deurverkoop € 18,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zondag 22 oktober komt pop-punk trio Meet Me @ The Altar naar Dynamo om de zaal op de kop te zetten! Ivyvox zal het voorprogramma van deze show verzorgen!

Meet Me @ The Altar

Het pop-punk trio uit Florida werd gevormd in 2015 en schrijft anthems die zijn gemaakt om op los te gaan op festivals en clubshows, maar ook zeker vanuit huis. Hoewel de dames elkaar ontmoet hebben via YouTube, heeft de band wel een klassieke missie: het brengen van verandering binnen rock muziek en diens cultuur. In hun muziek hoor je verschillende inspiraties terug, zoals Warped Tour-era punk, popmuziek uit de ’10s en easycore. De band heeft al een aantal grote fans binnen de scene zoals Halsey, Alex Gaskarth (All Time Low) en Dan Campbell (The Wonder Years) en zorgden er dan ook voor dat het trio gelinkt werd aan platenlabel Fueled By Ramen. De uitgebrachtte muziek werd goed ontvangen door zowel fans als critici, waarbij Nylon de band benoemde tot de toekomst van pop-punk. Genoeg reden om aanwezig te zijn bij de show dus!
Meetmeatthealtar.com

Info

Tickets voor deze show gaan direct in de verkoop. Een kaartje in de voorverkoop is verkrijgbaar voor € 17,50, indien er nog tickets verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 18,00.

Deze show stond eerder gepland voor vrijdag 1 september.

Ivyvox

Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Het geluid en charismatische enthousiasme van deze Haagse babes & dude is kenmerkend, wat ze intussen al veel lof heeft opgeleverd bij platforms als KINK, 3FM, IndieXL en Pinguin Radio. IVYVOX scoorde met single TONIGHT een nummer 1-hit in de Indie Chart (IndieXL), werd tijdens ESNS publieksfavoriet bij de Pinguin Radio showcases en tourde met Popronde 2022 door heel Nederland. In 2023 is hun single sweet sixteen gebruikt in Nederlandse bioscoopfilm Leeuwin, welke in meerdere landen op het doek verscheen. Met een mooie lijst aan prestaties, en een bruisende verzameling aan hyperenergieke poppunkbangers die dagenlang in je hoofd blijven zitten, heeft IVYVOX een veelbelovende toekomst voor zich.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Bony Macaroni + Snow Coats 2023
Bestel tickets donderdag 9 november Dynamo € 13,00
Home Grown Sessions #3
Bestel tickets dinsdag 7 november Dynamo € 00,00