Metal Factory Showcase

wo 17 / nov / 2021

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Dynamo
Gratis € 0,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De  studenten van Metal Factory zullen op 17 en 18 november januari de tweede showcase van dit studiejaar organiseren. Dit vindt plaats in de Basement van Dynamo aan Catharinaplein 21, Eindhoven.

Deze showcases worden elk studiejaar vier maal georganiseerd in het gebouw van Dynamo. De studenten zullen worden beoordeeld als onderdeel van de tentamens maar hiernaast is het voor hen een uitgelezen kans om zich te ontwikkelen als uitvoerende muzikanten en te laten zien aan de buitenwereld wat zij allemaal in huis hebben. Het doel is dat de studenten leren om in willekeurige bandformaties eigen repertoire te schrijven en deze vervolgens uit te voeren op een podium. Hiermee leren zij hun talent te gebruiken bij het schrijven van de muziek en zij doen podiumervaring op. Het in de praktijk brengen van deze vaardigheden is soms een uitdaging maar levert toch altijd mooie, gevarieerde resultaten op.

Elke band zal ongeveer een kwartier op het podium staan om een zo goed mogelijk optreden neer te zetten. Er zal voornamelijk muziek gespeeld worden uit de stevigere genres als rock en metal. De entree van beide avonden is gratis en iedereen is welkom om langs te komen, een biertje te drinken en leuke bandjes te kijken. Aanvang van beide avonden is 18:30.

www.metalfactory.nl

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven