Naked Song Walk Along

w/ Fink, David Keenan and more

za 15 / mei / 2021

Vanaf 14:00
Locatie Mainstage
Totaalprijs € 45,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Niemand minder dan Fink, David Keenan en Jordan Mackampa zijn de headliners van het Naked Song Walk Along festival op zaterdag 15 mei 2021. Wat een heerlijk vooruitzicht in deze herfstige en niet altijd even gemakkelijke tijden. Dit jaar niet alleen in het Muziekgebouw, maar ook bij Dynamo.

Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan de coronamaatregelen. Om jullie allemaal te kunnen ontvangen wordt het festival opgesplitst in een middag- en een avonduitvoering en vinden er naast optredens in het Muziekgebouw ook optredens plaats in Dynamo en FIFTH.

De genoemde hoofdacts spelen zowel in de middag als in de avond een set in het Muziekgebouw. Daarnaast treden beide dagdelen verdeeld over Muziekgebouw, Dynamo en FIFTH nog eens vier acts op. Overdag zijn dat Iris Penning, Daniel Docherty, Alexandra Alden en Meskerem Mees en ’s avonds Winnie Raeder, This Is The Kit, Benedict en Robin Kester. Bij aanschaf van een ticket kun je direct een dagdeel en route kiezen. Het is dus even goed opletten dat je de juiste keuze maakt, maar we doen het natuurlijk allemaal om de spreiding van de bezoekersstroom zo optimaal mogelijk te maken.

Meer info en tickets via www.nakedsong.nl

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven