HEF

Next Stage: Fabienne, Dtje, Human rap, Kizzey, Quiinty, Jantje, Tkay, Vairo, LondonDry, Yung Voltage, Neijnski en James Hook.

vr 29 / apr / 2022

Stijl UrbanLab040
Show 20:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs € 17,50
Ticketprijs € 16,00
*servicekosten € 1,50
Deurprijs € 18,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Next Stage
Next Stage is een nieuwe hiphop lijn binnen Dynamo. Nederlandse toonaangevende hiphop artiesten staan op het podium en worden gesupport door talent uit de regio.

HEF
Talloze tours en optredens in Nederland en België maakten Hef een van de meest consistente en sterke rap-live acts van het land, wat leidde tot shows op verscheiden grote festivals als Lowlands, Woo Hah en nu ook Dynamo.

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke, laid back stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Samen met zijn broers Crooks en Ado’Nis brengt hij na diverse videoclips en een inmiddels legendarische 101Barz-sessie de mixtape ‘Boyz In De Hood vol. 1’ uit.

In 2009 verschijnt Hefs debuutalbum ‘Hefvermogen’ via het platform Streetknowledge/Black Ice Entertainment.

In 2015 brengt Hef vanuit het niets de EP ‘6,5,’ naar buiten als free-download, in aanloop naar zijn derde solo-album ‘13’, met daarop de single/video ‘Niet Normaal’ met Sevn Alias. Ook met de op de game GTA geïnspireerde videoclip ‘Kofferbak’ zet Hef de toon van de plaat. Het album wordt goed gewaardeerd en breed uitgemeten in De Volkskrant, NRC en op De Correspondent.
Het album ‘Ruman’ uit 2016 bevat samenwerkingen met o.a. Lil Kleine (wat resulteert in de gouden single ‘Bijna’), Jack Shirak, Sevn Alias en Josylvio, waarvan de laatste 2 ook op ‘Geit’ staan, het album uit 2017 waarmee Hef binnenkomt op #3 Hef en waarmee hij zijn ‘GOAT’ (greatest of all time) status centraal stelt en verankert.

In 2019 bekroont Hef 10 legendarische jaren in de rapgame wanneer zijn album ‘Koud’ op nummer 1 binnenkomt in de charts. Ook single ‘De Wereld Is Van Jou’ met Kevin behaalt de gouden status. Ook buiten muziek ontwikkelt Hef zich door de jaren heen als entrepeneur en ondernemer; dit leidde onder meer tot film- en televisierollen (o.a. ‘Patser), een eigen (organische) vloei met Mascotte en zijn aanstelling als A&R bij Noah’s Ark en Top Notch.
facebook.com/heffelini

Als support komen de lokale helden van Next Stage de zaal op warmen. Next Stage is een nieuwe hiphop lijn opgezet door Dynamo. Nederlandse toonaangevende hiphop artiesten staan op het podium en worden gesupport door talent uit de regio. Deze talenten zijn niet voor een muzikaal gat te vangen: Van drill naar hyperpop en van trap naar boombap.
De artiesten die onderdeel zijn van Next Stage zijn: Fabienne, Dtje, Human rap, Kizzey, Quiinty, Jantje, Tkay, Vairo, LondonDry, Yung Voltage, Neijnski en James Hook.

De kaartverkoop is al begonnen, en tickets zijn voor €17,50 inclusief servicekosten verkrijgbaar.

Info

Dit betreft het verplaatste concert van 16 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Deicide 2022
Bestel tickets zondag 8 mei Dynamo € € 25,00
SLAUGHTERHOUSE II – BASS EVENT
Bestel tickets vrijdag 1 april HAVEN € € 19,00
Next Stage: Raw Roets
Bestel tickets vrijdag 28 januari Dynamo € € 11,50