HEF

Plus Next Stage Support

do 16 / dec / 2021

Stijl UrbanLab040
Show 20:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs € 17,50
Ticketprijs € 16,00
*servicekosten € 1,50
Deurprijs € 18,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Vanwege de opnieuw aangekondigde corona-maatregelen, wordt Next Stage: Hef helaas verplaatst. We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig! Mocht je een ticket hebben, maar verhinderd zijn op de nieuwe datum, kun je uiteraard je geld terugvragen. Hierover worden de kaartkopers nog apart geïnformeerd.

Next Stage
Next Stage is een nieuwe hiphop lijn binnen Dynamo. Nederlandse toonaangevende hiphop artiesten staan op het podium en worden gesupport door talent uit de regio.

HEF
Talloze tours en optredens in Nederland en België maakten Hef een van de meest consistente en sterke rap-live acts van het land, wat leidde tot shows op verscheiden grote festivals als Lowlands, Woo Hah en nu ook Dynamo.

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke, laid back stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Samen met zijn broers Crooks en Ado’Nis brengt hij na diverse videoclips en een inmiddels legendarische 101Barz-sessie de mixtape ‘Boyz In De Hood vol. 1’ uit.

In 2009 verschijnt Hefs debuutalbum ‘Hefvermogen’ via het platform Streetknowledge/Black Ice Entertainment.

In 2015 brengt Hef vanuit het niets de EP ‘6,5,’ naar buiten als free-download, in aanloop naar zijn derde solo-album ‘13’, met daarop de single/video ‘Niet Normaal’ met Sevn Alias. Ook met de op de game GTA geïnspireerde videoclip ‘Kofferbak’ zet Hef de toon van de plaat. Het album wordt goed gewaardeerd en breed uitgemeten in De Volkskrant, NRC en op De Correspondent.
Het album ‘Ruman’ uit 2016 bevat samenwerkingen met o.a. Lil Kleine (wat resulteert in de gouden single ‘Bijna’), Jack Shirak, Sevn Alias en Josylvio, waarvan de laatste 2 ook op ‘Geit’ staan, het album uit 2017 waarmee Hef binnenkomt op #3 Hef en waarmee hij zijn ‘GOAT’ (greatest of all time) status centraal stelt en verankert.

In 2019 bekroont Hef 10 legendarische jaren in de rapgame wanneer zijn album ‘Koud’ op nummer 1 binnenkomt in de charts. Ook single ‘De Wereld Is Van Jou’ met Kevin behaalt de gouden status. Ook buiten muziek ontwikkelt Hef zich door de jaren heen als entrepeneur en ondernemer; dit leidde onder meer tot film- en televisierollen (o.a. ‘Patser), een eigen (organische) vloei met Mascotte en zijn aanstelling als A&R bij Noah’s Ark en Top Notch.

Als support hebben we een heel speciaal projecten met lokale talenten. Daar later meer over!

De kaartverkoop is al begonnen, en tickets zijn voor €17,50 inclusief servicekosten verkrijgbaar.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
EMO Rommelmarkt
Bestel tickets zaterdag 18 december Dynamo € 0.0
Hell On Earth 4: w/ Aborted 2022
Bestel tickets vrijdag 18 februari Dynamo € € 24,00
BPM Presents: APEX Exclusive Label Night
Bestel tickets vrijdag 28 januari Dynamo € € 16,50