NK Freestyle Voetbal

DE beste freestylers van Nederland!

za 28 / aug / 2021

Stijl UrbanLab040
Doors* 19:30
Aanvang 20:00
Locatie Dynamo
Totaalprijs € 9,00
Ticketprijs € 7,50
Servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zaterdag 28 augustus 2021 vertonen de beste freestyle voetballers – mannen en vrouwen – uit Nederland hun kunsten tijdens het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven. Freestyle is het kunstzinnige broertje van het ‘gewone’ voetbal, waarbij het draait om al hooghoudend trucs uit te voeren met een bal. De deelnemers halen als ware kunstenaars allerlei trucs uit met de bal: zittend, staand, met voeten, hoofd, knieën, schouders en borst. Dat belooft dus een groot spektakel te worden!

Het NK Freestyle Voetbal is een open kampioenschap, dit houdt in dat elke Nederlandse freestyler mee kan doen. Onder de deelnemers bevinden zich jonge, oude, nieuwe, onervaren en ook zeer ervaren freestylers. Met verschillende competities, zoals de Next Gen (voor de jonge talenten), Best of the Rest (De toppers onder de top 16), Dames (Top 8) en Heren (Top 16). Welke deelnemers er exact mee gaan volgt later. De registratie is vol in gang, houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor updates!

Battles
Tijdens een battle van het NK Freestyle Voetbal loopt het als volgt: twee freestylers hebben drie rondes om tofste freestyle skills te laten zien. De freestyler moet de drie juryleden overtuigen dat hij of zij beter is dan de andere freestyler. De juryleden beoordelen de prestaties van de freestylers onder meer op moeilijkheidsgraad, originaliteit, uitvoering van de trucs, variatie en controle.

Juryleden
De drie juryleden die dit jaar de Nederlandse freestylers beoordelen zijn niet zomaar drie freestylers. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor de updates!

COVID-19
We zijn heel blij dat het NK Freestyle Voetbal ondanks het coronavirus toch kan plaatsvinden. Om het toernooi zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen voor de freestylers zal iedereen van te voren een PCR test moeten afleggen. Alleen op vertoon van een negatief PCR testresultaat mag men binnenkomen of bij een volledige vaccinatie. Dit zal zowel gelden voor de deelnemers, organisatie en bezoekers. Zo kunnen we veilig het NK organiseren en voor iedereen een toffe ervaring creëren.

Organisatie
Freestyle Voetbal Nederland organiseert in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk het officiële Nederlands kampioenschap freestyle voetbal 2021. De stichting Freestyle Voetbal Nederland is opgericht om meer structuur en toegankelijkheid te bieden voor de Nederlandse freestyle voetbal community. Zij wil ervoor zorgen dat de freestylers zich verder kunnen ontwikkelen en het podium krijgen wat ze verdienen. Zij is toegewijd om freestyle voetbal te laten groeien op gebied van het bewustzijn van de sport en deelname, om zo deze sport naar een hoger niveau te tillen.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Sita – Step in the Arena Extra
Bestel tickets vrijdag 24 september Dynamo € € 0,00
Normandie 2022
Bestel tickets zaterdag 14 mei Dynamo € € 16,50
Rare Akuma + Gramma
Bestel tickets donderdag 13 januari Dynamo € € 10,00