Oceans Ate Alaska

Support: Our Hollow, Our Home + Strains

zo 29 / apr / 2018

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:30
Locatie Basement
Totaalprijs €13.85
Ticketprijs €12.50
*servicekosten €1.35

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Een avondje metalcore van over de grens? Zeggen we geen nee tegen! Op 29 april staan OCEANS ATE ALASKA samen met OUR HOLLOW OUR HOME en STRAINS in Dynamo. Vol avondje knallen in de Basement dus!

OCEANS ATE ALASKA

Metalcore uit Birmingham, zonder dat het echt in een hokje geplaatst kan worden. Dat is hoe OCEANS ATE ALASKA omschreven kan worden. Ze zoeken verschillende genres binnen de moderne metal op en met hun complexe nummers valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Vorig jaar besloot de band afscheid te nemen van hun zanger en daar kwam Jake Noakes in beeld. Ze maakten het album ‘Hikari’, dat ‘licht’ betekent in het Japans. Ze zochten daarbij naar de combinatie tussen traditionele Japanse instrumenten, zonder hun sound uit het oog te verliezen. Nu is hun mindset sterker dan ooit en dat komen ze laten zien!
www.facebook.com/oceansatealaska/

OUR HOLLOW OUR HOME

Nu nog druk bezig aan hun UK-tour, maar in april terug in Dynamo: OUR HOLLOW OUR HOME! De mannen uit Southampton brachten vorig jaar het nieuwe album ‘Heartsick’ uit.
www.facebook.com/ourhollowourhome/

STRAINS

Onze zuiderburen van STRAINS zijn lekker aan de weg aan het timmeren. In 2015 brachten ze hun debut EP ‘Redefine[d]’ en vorig jaar releasten ze hun nieuwe single ‘Denial’. Terwijl we wachten op meer komen ze dit sowieso al live brengen on stage!
www.facebook.com/wearestrains/

Info

Tickets zijn per direct te koop voor €12,50, dit bij onze boxoffice, bij alle AKO-winkels en natuurlijk hier op de website.

 

DSC_7635

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Silverstein 2021
Bestel tickets dinsdag 4 mei Dynamo € 19.00
Call It off 20201
Bestel tickets vrijdag 18 september Dynamo € 10.00
Emo Night Mainland #5
Bestel tickets zaterdag 19 december Dynamo € 9.00