ONUITGESPROKEN #2

vr 15 / dec / 2017

Start event 20:00
End event 23:00
01:00
Locatie TAC
At the door €5

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
ONUITGESPROKEN #2

Björn van der Doelen

L Deep
Onias Landveld
Luckie Delacroix
Lisa van Nes

Eline v Wieren

Host: Terence Machete

Als Eindhoven ergens geen tekort aan komt zijn het wel toffe initiatieven maar op literair vak ligt dit toch net wat anders.

Zo voelden een aantal jonge vrijwilligers bij Dynamo Eindhoven de noodzaak om een literair performance podium op te richten.
Onder de vlag van Hip Hop Lab 040 werd er tijdens het Emoves festival een succesvolle editie georganiseerd bij het Student Hotel Eindhoven maar toch voelde dit niet helemaal op zijn plaats.
Niet veel later vonden ze met Onuitgesproken een vaste aanmeerplek binnen TAC, een perfecte plek voor talentontwikkeling en een organisatie die niet vies zijn van initiatieven met een randje.

Onuitgesproken is het jongste literaire performance podium van Brabant en streeft er naar het meest uitgesproken en tegendraadse woordpodium van Nederland te worden.

Op 15 december organiseren we een editie met Eindhovense ex prof voetballer en tegenwoordig voor d’n duvel niet bange liedjesschrijver Björn vd Doelen, Tilburgs voedsel connaisseur en stadsdichter Onias Landveld.

Ook hebben we spreekkanon en gezicht/host van Mensen Zeggen Dingen Amsterdam L-Deep en redacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken Eline van Wieren.
De Eindhovense Lisa van Nes komt ook wat liedjes spelen en zelfs de Eindhoven ontvluchte verhalenverteller Luckie Delacroix komt ons verbleiden met als we geluk hebben wat vieze verhaaltjes.
De avond wordt aanelkaar gepraat door Hip Hop Lab 040’s eigen Terence Machete en we starten om 20.00.

Tot dan!

Entree 5 euro

Gratis entree met een We Are Public pas
Foto's
Locatie
TAC Vonderweg 5611 BK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Dynamo Metalfest – 2
Bestel tickets zondag 18 augustus IJssportcentrum Eindhoven
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 30 maart Dynamo € 00,00
Ares
Bestel tickets donderdag 21 maart Dynamo € 12,50