Popronde

Josimar Gomes, Nonchalange, Tres Navy

vr 01 / okt / 2021

Doors 19:30
Josimar Gomes 20:00
Nonchelange 21:00
Tres Navy 22:15
Locatie Dynamo
Ticket € 5,00
servicekosten € 0,45
Ticket + servicekosten € 5,45

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Popronde

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op vrijdag 1 oktober 2021 ook weer door het centrum van Eindhoven.

Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts! In Dynamo staan 3 urbanminded acts geprogrammeerd. Pull up!

Josimar Gomes
Josimar Gomes is bekend van zijn diversiteit als artiest/songschrijver & mixt zo de verschillende stijlen van Soul, Hiphop & Rnb in zijn eigen repertoire. Vorig jaar dropte hij een tal van singles zoals de geromantiseerde ‘Her Tone’ tot aan de reality check van ‘The Black Experience’. Ook heeft hij vorig jaar de bladen Vogue & Elle bereikt met zijn muziek.

Nonchalange
NONCHELANGE AKA Maarten Hutman (26) is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde indiepop. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn debuut album dat hij volledig zelf produceert. NONCHELANGE is te zien in VPRO/3voor12’s Muziekstad in de aflevering over Zwolle, samen met Rico en Paceshifters. Met LE MOTAT runt NONCHELANGE het label NONMOT.

Tres Navy
Tres Navy bestaat uit Jimmy & Rose, geboren in Nederland en opgegroeid in Amsterdam Osdorp. De muziekstijl zijn vrouwvriendelijke, urban- hiphop, party en r&b anthems. De naam Tres Navy staat voor de plek waar zij zijn opgegroeid en de broederlijke connectie.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Normandie 20211
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € 16.50
Lionheart 2021
Bestel tickets donderdag 4 november Dynamo € 26.50