Rare Akuma

Verplaatst naar DO 24 maart 2022

vr 08 / okt / 2021

Stijl ULAB, Rock
Locatie Dynamo
10.00 + 1.50 servicekosten
1.50 servicekosten

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Helaas moeten we de show wederom verzetten. De show is verzet naar Donderdag 24 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig uiteraard.

Rare Akuma

Rare Akuma uit Antwerpen heeft fans van Amerika tot over heel Europa. Hij scoort met miljoenen streams als the new kid on the block. Geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met die beats die Akuma kenmerken. “Als je je te veel zorgen maakt, kun je net zo goed met minder dan niets beginnen. Dit is meer dan alleen de muziek, het is een ervaring. Een avontuur. Mijn leven.” zegt Rare Akuma. Toen Zwangere Guy gevraagd werd op welke rapper hij jaloers was, antwoordde die zonder verpinken: “Rare Akuma, de meest getalenteerde jongen die hier rondloopt.” Ook DVTCH NORRIS had alleen maar lovende woorden over de jonge snaak: “Deze jongen gaat echt groot worden.” De jongeman uit Antwerpen laat zien hoe het moet, en een hoop grote jongens aan de andere kant van de oceaan kijken toe. Verwacht een nieuw album ‘dirtytwominus’ in 2022. Het album komt uit op V2 records.

Gramma

Gramma; dat zijn toch die Eindhovense straatschoffies die de perfecte mix tussen punk, garage en noiserock weten te brengen? Die in het verleden al muziek uitbrachten op het ultra coole Burger Records? Die live zo ontzettend hard van het podium af knallen?
Wat moeten zij in hemelsnaam bij een urban act als Rare Akuma? Gramma weet met hun schurende punk en noiserock dezelfde energie te leveren als een trap act, en past daardoor perfect op de bill bij de hedendaagse trap scene. Luister voor de zekerheid maar eens naar hun laatste EP De Beuk (Volgende?!)

 

Support

www.facebook.com/events/237525994071548/

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Dynamo Metalfest Bandbattle
Bestel tickets zaterdag 25 maart Dynamo € 0,00
PASTINAAK [HOUSE]
Bestel tickets vrijdag 7 april HAVEN € 18,00
Escape The Fate 2023
Bestel tickets dinsdag 13 juni Dynamo € 20,00