Rare Akuma + Gramma

+ Support

vr 22 / jan / 2021

Stijl UrbanLab040, Rock
Locatie Basement
€10.00 + 1.50 servicekosten
€1,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Rare Akuma

Rare Akuma is een jonge Antwerpenaar wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. In de US en de grootste steden van Europa weet men wie deze new kid on the block is– zijn miljoenen luisterbeurten van zijn tracks liegen er niet om. Muzikaal is hij een ontploffend vat van creativiteit. Eind 2018 kwam het full album ‘Akuma Season’ uit. Hij pushed zichzelf een stap verder en raakt je ziel met geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met ragecore beats die Akuma typeren. Hij produceerde meerdere tracks voor Zwangere Guy, die op zijn beurt Rare Akuma weer pushte.

Tijdens de vruchtbare zomer speelde Akuma zowel DOUR, WOO HAH! als Fire is Gold helemaal plat. Eind 2019 dropte hij zijn nieuwe EP “IT’LL BE OKAY”. De tape, ‘IT’LL BE OKAY.’ is de culminatie van zichzelf wijs te maken dat stress gewoon voor niets is. “Als je je teveel zorgen maakt kan je evengoed met niks starten”, aldus Akuma. Het is meer dan gewoon muziek, het is een vrij persoonlijke trip en experience, een vibe. Akuma hoopt met heel zijn hart dat andere jongeren zich hiermee kunnen identificeren en dat hij minstens één persoon kan overtuigen dat zorgen en stress je leven alleen maar unhold zetten.

De jonge Antwerpenaar laat zien hoe het moet, en heel wat grote heren aan de andere kant van de oceaan kijken mee.

Gramma

Gramma; dat zijn toch die Eindhovense straatschoffies die de perfecte mix tussen punk, garage en noiserock weten te brengen? Die in het verleden al muziek uitbrachten op het ultra coole Burger Records? Die live zo ontzettend hard van het podium af knallen?
Wat moeten zij in hemelsnaam bij een urban act als Rare Akuma? Gramma weet met hun schurende punk en noiserock dezelfde energie te leveren als een trap act, en past daardoor perfect op de bill bij de hedendaagse trap scene. Luister voor de zekerheid maar eens naar hun laatste EP De Beuk (Volgende?!)

 

Support

www.facebook.com/events/237525994071548/

Video’s
Foto's
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Decapitated 2022
Bestel tickets zaterdag 19 februari Dynamo € € 22,50
Call It Off 2022
Bestel tickets vrijdag 13 mei Dynamo € 10.00
Emo Night Mainland 2022
Bestel tickets zaterdag 23 april Dynamo € € 10,00