Remo Drive

support: Rosie Tucker

zo 08 / dec / 2019

Stijl Rock
Doors 19:30
Show* 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs €15.50
Ticketprijs €14.00
*servicekosten €1.50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op 8 december komt dé nieuwe indierock-sensatie Remo Drive naar Dynamo toe. Het powerduo bracht recent hun label debuut ’Natural, Everyday Degredation’ uit op het bekende Epitaph Records en is klaar voor z’n eerste show op het Europese vasteland. Als support komt Rosie Tucker mee om het publiek op te warmen.

REMO DRIVE

Het Amerikaanse Remo Drive is een sympathieke, high-energy en punky indierockband. Het powerduo is de nieuwe sensatie uit de stal van het prestigieuze Epitaph Records en is net als emo heavyweights American Football en The Promise Ring afkomstig uit het uitgestrekte midwesten van de Verenigde Staten. Het Epitaph-debuut ’Natural, Everyday Degredation’, werd recent uitgebracht en bevat een selectie aan bitterzoete, maar dansbare songs. De plaat is de opvolger van het succesvolle in eigen beheer uitgegeven ‘Greatest Hits’, dat vol staat met aangrijpende liedjes. Kom deze topband in spé checken in onze Basement!
www.remodriveband.com

ROSIE TUCKER

De Amerikaanse muzikante Rosie Tucker is een echte verhalen verteller. Gewapend met haar gitaar speelt ze breekbare songs, terwijl ze haar hart op haar tong heeft. Na twee albums, ‘Lowlight’ en ’Never Not Never Not Never Not’, bracht ze in september de single ‘Ambrosia’ uit, een ode aan de fruitsalade.
www.rosietuckermusic.com

Info

Tickets gaan vanaf vrijdag 31 mei in de voorverkoop voor €15,50 inclusief servicekosten. De deuren gaan op 8 december om 19.00 open.

ML5A2311

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Holding Absence 2021
Bestel tickets woensdag 3 maart Dynamo € 16.50
H2O + support
Bestel tickets vrijdag 31 juli Dynamo € 23.50
Emo Night Mainland #5
Bestel tickets zaterdag 19 december Dynamo € 9.00