ROYAL RAWK

Koningsnacht festival

vr 26 / apr / 2019

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:20
Locatie Loadingdock
Free

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

JAZEKER JA, YES, JAWOL, INDEED! We begonnen de gitaren in het centrum toch te missen op Koningsdag. De (heavy) gitaar is tijdens de koninklijke verjaardag verbannen naar indoor locaties of naar buiten het centrum, dit door de commerciële feestjes zonder enige link naar de underground 040 bands en dj’s. 


Dynamo met techno organisaties als Zodiak, mag gezien worden als de grondleggers van het Konings/Koninginnedag festival in en om het centrum van Eindhoven! Die sfeer van toen wilden we weer graag terug. Houtje-touwtje, rafelig en met een flink scherp randje! Anno 2019 laten we weer graag zien waar deze oranje verjaardagen over moet gaan, de underground bovengronds krijgen. In en om Eindhoven barst het momenteel weer van de toffe bandjes en die mogen op dit jaarlijkse oranje tompoezen feestje niet ontbreken.

In het Loadingdock en Basement van Dynamo, kun je pak ‘m beet 10 bands vinden, waarvan wij vinden dat ze gehoord mogen worden. Van Speedrock naar Metal, van Gruizig naar Grungey naar Kale koppen Punk! Alle bands hebben een stevige link naar Eindhoven, en zullen jullie hard om de oren slaan! Kom Rockcity Eindhoven beleven in het centrum, gratis toegankelijk, kei gezellig, en bij slecht weer, dan gaan we gewoon naar binnen! Tot koningsnacht!!

Bands worden asap bekend gemaakt via de webpagina www.dynamo-eindhoven.nl

Locatie
Dynamo Eindhoven - Loadingdock Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Zoli Band (Ignite)
Bestel tickets zaterdag 13 april Dynamo € 19.00
Tusky
Bestel tickets donderdag 2 mei Dynamo € 13.50
Anime Sunday 1
Bestel tickets zondag 7 april Dynamo € 10.00