ROYAL RAWK

Koningsnacht festival

vr 26 / apr / 2019

Stijl Rock
Doors 19:00
Show 19:20
Locatie Loadingdock
Free

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Dynamo presenteert ROYAL RAWK, een stuk of 10 Eindhoven Rockcity bands, waarvan de crew van Dynamo vindt dat ze gehoord moeten worden!

Dynamo, een van de grondleggers van de open-air Koninginnedagen in het centrum van Eindhoven, zag het met lede ogen aan, alle gitaar en techno underground programmering op deze dagen, moest verhuizen uit de binnenstad en plaats moest maken voor commerciële housefeestjes en dik betalende frietkotten. Dynamo ziet liever dat plaatselijke organisaties en horeca de binnenstad voorziet van de nodige decibellen, en goed kleffe bami schijven. Daarom dit jaar, in het klein, de wederopstanding van de Eindhovense gitaarscene, in het centrum, in en om Dynamo op Koningsnacht!

In het loadingdock en basement van Dynamo staan bands als Hex, Souldust, SØWT, Ragepyre, Tsar Bompa, Heretic, On A Rampage (met ex leden van Tech9), White Boy Wasted, Offerblok (met ex leden van Rompeprop), en de afsluiter is Steel Panther Tribute by Steal Panties. Tijdens de Royal Rawk afterparty, staat de koning van de Noise- Ambiantgrindpunk genaamd Zalm/A million squeeks will do you no Harm op het podium.

Elke band mag zich met recht een Eindhoven Rockcity band noemen. Het programma gaat van Electro-rock via Noise naar Sludge, en van Streetpunk via Doom en Heavy Metal naar good old Speedrock! Kom gewoon even mee proosten, mee lallen, bij ouwehoeren op Koningnacht bij Dynamo. Bij slecht weer, of vergunningsproblemen (want gitaren maken herrie) verhuizen we gewoon in zijn geheel naar binnen.

19:00u HEX
19:30u SOULDUST
20:05u SOWT
20:40u RAGEPYRE
21:15u TSAR BOMPA
21:50u HERETIC
22:35u ON A RAMPAGE
23:05u WHITE BOY WASTED
23:45u OFFERBLOK
00:25u STEEL PANTHER TRIBUTE
01:05u ZALM

 

 

Locatie
Dynamo Eindhoven - Loadingdock Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Royal Rawk 2024
Bestel tickets vrijdag 26 april Dynamo Gratis
Guts & Glory 2024
Bestel tickets zaterdag 20 april Dynamo Gratis
Dynamo Metalfest – 2
Bestel tickets zondag 18 augustus IJssportcentrum Eindhoven