Step in the Arena Extra

Girl Power filmscreening Q & A Sany en Mick La Rock01

vr 24 / sep / 2021

Doors 19:30
Start Program 20:00
Locatie Dynamo
RVSP ticket € 0,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op de vrijdag voor Step in the Arena, 24 september, zal Step in the Arena Extra plaats vinden. Hierin wordt, met relevante thema’s zoals diversiteit en duurzaamheid de verdieping gezocht.

Het programma bestaat oa uit de filmscreening van de Tsjechische film ‘Girl Power’. Girl Power is een documentaire over vrouwelijke graffitischrijvers uit vijftien steden – van Praag tot Moskou, Kaapstad, Sydney, Biel, Madrid, Berlijn, Toulouse, Barcelona en helemaal tot aan de bakermat van de hedendaagse graffiti; New York. De graffiti-community is overwegend een mannenwereld, en mannen delen vaak de mening dat graffiti – de illegale soort – niet voor meisjes is. En toch zijn vrouwen de laatste jaren steeds meer geëmancipeerd; er zijn vrouwelijke graffitishows, tijdschriften en websites. Girl Power legt de verhalen vast van dames die zijn geslaagd in de mannelijke graffitiwereld.

Na de screening volgt een gesprek met Sany, de director van de film en Mickey/Mick La Rock, een van de eerste vrouwelijke graffitischrijvers van Europa.

Tevens wordt er een korte presentatie gegeven over de Aeresol Alliance. Een Jonge alliantie die zich inzet voor duurzaamheid binnen de graffitiscene.

 

Step in the Arena vindt plaats in Dynamo aan het Catharineplein 21. De entree is kostenloos. RVSP je wel even.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Stick To Your Guns Acoustic
Bestel tickets maandag 24 april Dynamo € 17,50
Helstar
Bestel tickets zondag 16 april Dynamo € 16,50
Grindhoven 2023
Bestel tickets zaterdag 1 april Dynamo € 36,50