So What's Next - Around Town

W/ Klankpoeder + Jelisa

zo 05 / nov / 2023

Doors 14:00
Klankpoeder 14:30
Jelisa 16:30
Locatie Basement
Gratis € 00,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Op zondagmiddag 5 november organiseert So What’s Next Jazzfestival gratis programma in de binnenstad van Eindhoven door middel van Around Town! In Dynamo kun je dan ook genieten van de muziek van Klankpoeder en JELISA.

Around Town

Op zondagmiddag 5 november is op verschillende locaties in de stad aanstormend internationaal jazztalent te zien, zoals de Amerikaanse rising star Madison McFerrin (dochter van Bobby McFerrin), het spectaculaire sextet John Ghost uit België en de uitgesproken, van oorsprong Oekraïense singer-songwriter Katie Koss. Onder andere Fifth NRE, Café Wilhelmina en LAB-1 behoren tot de deelnemende podia. Een volledig overzicht van alle artiesten en locaties is te vinden op sowhatsnext.nl. 

So What’s Next Jazzfestival

So What’s Next Jazzfestival Eindhoven is een driedaagse muziekevolutie met grensverleggende concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium. Niet voor niets is de naam ontleent aan de legendarische jazztrack ‘So What’ en de niet aflatende vernieuwingsdrang van diens maker Miles Davis. Jazz is het vertrekpunt, maar het festival presenteert ook jaarlijks bijzondere kruisbestuivingen door nationale en internationale acts. Artiesten die op eerdere edities speelden zijn bijvoorbeeld Lady Blackbird, Snarky Puppy, Gregory Porter, Kamasi Washington, Ibrahim Maalouf en Marcus Miller. Het zwaartepunt van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven ligt op de zaterdag, maar wordt omzoomd door een clubavond op vrijdag (in samenwerking met radiozender Sublime) en de zondag waarop het festival de stad intrekt en er optredens op diverse locaties in het centrum van Eindhoven plaats vinden.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven