Stars and Stripes

Support: Skroetbalg + On The Rampage

wo 15 / jun / 2022

Stijl Rock
Doors 19:30
Aanvang show 20:00
Locatie Basement
Totaalprijs € 17,50
Ticketprijs € 15,00
Servicekosten € 1,50
Deurverkoop € 17,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Stars and Stripes, de Amerikaanse Oi! band met daarin leden van Slapshot komt naar Dynamo. Skroetbalg en On The Rampage verzorgen op deze avond de support. Dus haal je bretels en Doc’s uit het vet en zorg dat je 15 juni in de Dynamo kelder te vinden bent!

STARS AND STRIPES

Voor de eerste keer komt Choke, zanger van Slapshot met zijn Stars and Stripes naar Dynamo. De laatste keer dat ze in Eindhoven speelden, stonden zijn tijdens de afterparty van The Sound Of Revolution in het Blue Collar Hotel. Veel mensen stonden voor een dichte deur met daarop “SOLD OUT”. Dit keer is er voor iedereen weer een kans om deze cult streetpunk/Oi! te zien in de basement van Dynamo! Maar ben er vlug bij, er zijn maar 175 tickets verkrijgbaar! Met 3 platen op zak, levert de band 3 klassieke US Oi! platen. Stuk voor stuk niet meer uit je kop te krijgen. Fans van The Bruisers, Slaphot, ouwe UK Oi! weten genoeg, Shave for Battle!
Stars and Stripes Facebook

Skroetbalg

Drentse punkrocker Skroetbalg trokken in 2021 de aandacht van verschillende Nederlandse radiozenders als 3FM en KinkFM met hun eerste demo. De mannen bezingen in het bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.
skroetbalg.nl

On The Rampage

De Nederlandse en Belgische formatie On The Rampage bestaat uit ex-leden van Tech9, Evil Conduct en The Insumers. De band werd in 2017 gevormd om hard-hitting, no-nonsense streetpunk met een melodisch randje te maken!
facebook.com/OnTheRampage

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 15,00. Tickets bij de deurverkoop zijn verkrijgbaar voor € 17,50.

Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
The Dangerous Summer
Bestel tickets zaterdag 15 oktober Dynamo 17,50
Touché Amoré 2022
Bestel tickets vrijdag 1 juli Dynamo € 19,00
Eyes Set To Kill 2022
Bestel tickets dinsdag 5 juli Dynamo € 17,50