The Sessions

Abee

ma 22 / feb / 2021

Stijl Rock
Locatie Livestream
*Duotickets € 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

De oorspronkelijke datum van deze sessie was 28 december 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

Abee

In 2015 begonnen als singer-songwriter op gitaar, werd de jonge Abee na een verblijf in Londen op slag verliefd op R&B, waarna de talentvolle zangeres steeds meer tot de kern van haar muziek kwam. Met haar internationale sound heeft Abee in 2020 al vier toffe singles op de markt gebracht. Na ‘Way Back’, ‘Leash’ en ‘Talk’ is inmiddels ook ‘Answers’ verschenen, die binnenkwam op de Spotify New Music Friday playlists van Japan, De Filipijnen, Turkije, Singapore, Japan, Thailand en natuurlijk ons eigen Nederland. Ook eerdere tracks ‘What Should I Do’ (1.3 miljoen streams) en ‘Magnetized’ met Amsterdams DJ duo Mike Rogers, gooiden hoge ogen. Daarnaast was Abee te zien en horen op NPO 3FM (live), Solar Festival, Tivoli & tijdens de Popronde. Recentelijk werkte ze samen met Rogerseventytwo (de helft van Mike Rogers) op zijn nieuwste single ‘Artificial Love’, uitgebracht door het label van Martin Garrix. Reken maar dat Abee in de Effenaar een nieuw succesverhaal komt halen!

THE SESSIONS

Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met de Effenaar, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat!

* Duotickets € 11,50 (incl. servicekosten).
Let op! Eén ticket geeft toegang voor twee personen.
Slechts 15 duotickets beschikbaar.

* Livestream gratis op www.thesessions.stream

Locatie
Livestream Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Stropstrikkers 2021
Bestel tickets dinsdag 23 maart Livestream
Hell Over Europe 4
Bestel tickets vrijdag 24 september Dynamo € € 24,00
NDS Hiphop Collab 2000
Bestel tickets zaterdag 1 januari Dynamo