The Sessions

Aristoteles

di 22 / dec / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Geboren in Angola, opgegroeid in Zuid-Afrika en in 2016 afgestudeerd aan de Herman Brood Academie; Aristoteles, bekend om zijn retro hiphop-sound op trappy beats, ervaart al vanaf jonge leeftijd veel verschillende cultuurperspectieven en dat speelt een grote rol in zijn creatieve denkwijze. Waar hij aan het begin van zijn carrière nog ondersteund werd door het LA-based platform Soulection, bracht hij zijn grootste single ‘Jerry Maguire’ uit op eigen kracht. De track behaalde niet minder dan 1,8 miljoen plays op Spotify! Aristoteles speelde vervolgens op Europa’s grootste hip hop festival WOO-HAH!, tourde door Europa met Hopsin en opende onder meer voor legendes Krs One en Freddie Gibbs. Ga dit LIVE zien op 22 december in de Effenaar of via www.thesessions.stream.

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Silverstein 2021
Bestel tickets dinsdag 4 mei Dynamo € 19.00
The Sessions: Ross Curry
Bestel tickets maandag 1 maart De Effenaar € € 11,50
Holding Absence 20201
Bestel tickets zondag 24 oktober Dynamo € 16.50