The Sessions

Global Charming

za 07 / nov / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Dwarse indie a la Parquet Courts, B Boys en Bodega.

Het is weer tijd voor een lekkere gruizige livestream. Gruismeel laat je in deze editie van The Sessions kennismaken met deze Amsterdamse indierockgroep rondom Meetsysteem, Torii en Petersburg. Al een tijdje ging de naam rond: ze gooiden afgelopen jaar hoge ogen op Le Mini Who en deden een paar sterke voorprogramma’s voor Steve French. Nu is er een eerste single ‘Soft Fruit’, dat nog het meest aan de stuurse gitaarliedjes van Parquet Courts doet denken. Deze band moesten we dus wel uitnodigen voor The Sessions. En zo geschiedde!

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
H2O
Bestel tickets vrijdag 13 augustus Dynamo € € 23,50
UNLEASH THE ARCHERS
Bestel tickets zaterdag 18 december Dynamo € € 20,00
Normandie 20211
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € 16.50