The Sessions

Ross Curry

ma 01 / mrt / 2021

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie De Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Maandag 1 maart is de dag die je noteren mag; dan verwelkomen we Ross Curry bij onze Sessions! Op 20 november jl. zag zijn inmiddels veel gedraaide song ‘Last Days’ het levenslicht en eerder dit jaar onder meer ‘Most Beautiful’ en de hitsingle ‘Wake Up Dead’. En dat nadat het lange tijd stil was rondom de frontman van het 90’s rocktrio Spo Dee O Dee uit Amsterdam. Solo neemt Curry onder de naam ‘Shamus’ in 1996 het lovend ontvangen Britpop album ‘Doolally’ op, met invloeden van The Beatles, Oasis en Paul Weller. Na enkele succesvolle tribute-projecten en deelname aan de rockopera ‘Ren Lenny Ren’, bracht hij in 2005 zijn laatste eigen-beheer album uit. We kijken reikhalzend uit naar zijn nieuwe plaat en zijn optreden in de Effenaar!

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
De Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
The Sessions: POM
Bestel tickets maandag 1 februari LIVESTREAM
Normandie 20211
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € 16.50
Hell Over Europe 4
Bestel tickets vrijdag 24 september Dynamo € € 24,00