The Sessions

Waltzburg

za 21 / nov / 2020

Doors 20:30
Show 20:50
Locatie Effenaar
€ 11,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Positieve quirky indiepop uit Nijmegen!

Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Al vroeg in haar bestaan werd Waltzburg opgepikt door 3FM, die de band omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ nog altijd regelmatig op de zender te horen zijn. Waar voor de meeste acts de coronacrisis een rustige periode is, knalt Waltzburg gewoon door met een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en seated shows, zoals ook op zaterdag 21 november in de Effenaar!

THE SESSIONS

Langzaam gaat The Isolation Sessions uit isolatie. Vanaf een paar weken mag er publiek bij de sessies aanwezig zijn en vanaf begin oktober zetten we de volgende stap. Het woord ‘Isolation’ verdwijnt uit de titel en we gaan verder als THE SESSIONS. Minimaal één keer per week kun je blijven genieten van toffe livestreams. Dit blijven we doen in samenwerking met Dynamo, 360 producers en Copyright Delta.

Info

Wil je aanwezig zijn bij bij The Sessions, dan kan dat! Vanaf nu zijn er 15 duo tickets verkrijgbaar voor €11,50. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de artiest/band.

Locatie
Effenaar Dommelstraat 5611 CK Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Normandie 20211
Bestel tickets vrijdag 29 oktober Dynamo € 16.50
H2O
Bestel tickets vrijdag 13 augustus Dynamo € € 23,50
Breakdance gevorderd 2000
Bestel tickets zaterdag 1 januari Dynamo