Tik 'm Aan

Bokstoernooi

zo 07 / okt / 2018

Stijl Sport
Aanvang 12:00
Eindtijd 18:00
Locatie Mainstage
Presale €5.00
At the door €6,50

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Tik ‘m aan bokstoernooi

Vanwege het grote succes van vorig jaar plaatsen we ook dit jaar in Dynamo Main Stage een officiële wedstrijdring. Hier gaan onze sporters, zowel mannen als vrouwen, de strijd aan met zichzelf en hun tegenstanders. Een eigen opkomst met hun favoriete liedje en publiek erbij….een onvergetelijke ervaring!

Wil jij deze toppers komen aanmoedigen of eens kennismaken met deze groepen, dan ben je van harte welkom tijdens het ‘Tik ‘m aan bokstoernooi. Wie weet sta jij volgend jaar ook in de ring!

De Dynamo boksgroep staat al jaren bekend als een groep waar een agressievrije en relaxte sfeer hangt met veel respect voor elkaar. De focus ligt op de groei van de leerlingen en sportiviteit staat daarbij op nummer 1.

De Dynamo boksgroep staat al jaren bekend als een groep waar een agressievrije en relaxte sfeer hangt met veel respect voor elkaar. De focus ligt op de groei van de leerlingen en sportiviteit staat daarbij op nummer 1. Dit geldt ook voor de boksgroep van Budosporten El Hatri, doordat daar dezelfde leraar les geeft die het sociale karakter waarborgt. Vandaar dat op deze dag de deelnemers van beide groepen zullen mee doen.

Tickets komen binnenkort online.

Beelden vorige editie:

Locatie
Dynamo Eindhoven - Mainstage Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Je reis plannen
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Helmet
Bestel tickets maandag 30 juli Dynamo € 19.00
The Royal + Of Virtue
Bestel tickets dinsdag 28 augustus Dynamo € 11.28
Excel
Bestel tickets zondag 24 maart Dynamo € 23.64