Twenty One Pilots Fan Party

Deze fan party is verplaatst naar vrijdag 31 mei!

do 23 / mei / 2024

Stijl Rock
Doors 19:30
Show 20:00
Curfew 22:30
Locatie Basement
Ticketprijs € 10,00
Deurverkoop € 11,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Skeleton clique! Op donderdag 23 mei kan je genieten van de Twenty One Pilots Fan Party bij Dynamo! Deze avond mag je niet missen!

Ben jij klaar om de release van het langverwachte album ‘Clancy’ van Twenty One Pilots te vieren? Dynamo nodigt jou uit voor een epische fan party op 23 mei! Bereid je voor op een avond vol muziek van je favoriete band, leuke activiteiten en natuurlijk de kans om mede fans te ontmoeten. Dit is de gelegenheid om samen te komen en de unieke sound van Twenty One Pilots te omarmen, terwijl we de komst van hun nieuwste album vieren. Mis het niet en omlijn donderdag 23 mei vast met rode tape in je agenda!

Twenty One Pilots Fan Party

Ben jij klaar om de release van het langverwachte album ‘Clancy’ van Twenty One Pilots te vieren? Dynamo nodigt jou uit voor een epische fan party op 23 mei! Bereid je voor op een avond vol muziek van je favoriete band, leuke activiteiten en de kans om gelijkgestemde fans te ontmoeten. Dit is dé gelegenheid om samen te komen en de unieke sound van Twenty One Pilots te omarmen, terwijl we de komst van hun nieuwste album vieren. Mis het niet – zorg dat je erbij bent op donderdag 23 mei!

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots is een Amerikaans muziek duo dat bekend staat om hun unieke mix van pop, hiphop en rock. In 2009 gevormd door Tyler Joseph en Josh Dun, heeft de band een toegewijde fanbase gecreëerd door hun diepgaande teksten over thema’s zoals mentale gezondheid, angst en identiteit. Bekende hits, zoals “Stressed Out”, “Heathens” en “Ride” hebben ervoor gezorgd dat Twenty One Pilots wereldwijd succes hebben behaald en talloze prijzen hebben gewonnen.

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 10,00 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets aan de deur verkrijgbaar zijn kosten deze € 11,00.

Locatie
Dynamo Eindhoven - Basement Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Stand Atlantic 2024
Bestel tickets zaterdag 21 september Dynamo € 22,50
Twenty One Pilots Fan Party
Bestel tickets vrijdag 31 mei Dynamo € 10,00
Another Now 2024
Bestel tickets zaterdag 1 juni Dynamo € 16,50