Yung Nnelg

Seated Show

zo 11 / okt / 2020

Stijl UrbanLab040
Show 20:30
Doors 20:00
Locatie Dynamo
Ticketprijs € 14,00
Servicekosten € 1,50
Totaalprijs € 15,50
Deurverkoop € 16,00

* Alle genoemde tijden zijn onderhevig aan veranderingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
Yung Nnelg

Yung Nnelg is een jonge Ghanese artiest uit Amsterdam Zuidoost (Bijlmer). In de afgelopen jaren heeft hij zich op de kaart gezet als één van Nederlands meest unieke en eigenzinnige artiesten, met cross-over kunstprojecten op het gebied van muziek, mode, video- en fotografie, en zelfs met het creëren van een eigen parfum. Ook op het gebied van live performances heeft Yung Nnelg altijd vooropgelopen, en blijft hij daar met zijn energieke shows altijd verrassen.

Begin 2020 verscheen zijn ambitieuze debuutalbum ‘Balans’ waarmee hij hoge ogen gooide bij de nationale pers.’Een persoonlijk ingetogen album’ noemde de Volkskrant het. De plaat is de climax van de persoonlijke groei die de artiest de afgelopen jaren doormaakte; hij heeft letterlijk de balans opgemaakt en geeft nu prioriteit zijn eigen creatieve impulsen. Op Balans werkt hij oa samen met Willem, Ares, Gerson Main en Bokoesam.

Eerdere hoogtepunten “Diamonds & Pearls” waarmee Nnelg een grens doorbrak en liet zien dat muziek meer kan zijn dan alleen een genot voor het oor, en zijn project “Tunnel Vision” (feat. Leafs) waarvoor hij uit het niets een tunnelrave organiseerde in het Amsterdamse Westerpark, laat Yung Nnelg eens te meer zien dat zijn buitengewone creativiteit en enthousiasme niet gemist kunnen worden!

Let op! Dynamo volgt alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Daardoor zal de show seated zijn en maximaal 50 zitplaatsen hebben.

Info
Het concert is uitverkocht, er zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Let op dat je geen tickets koopt van derde voor (te) hoge prijzen!
Video’s
Locatie
Dynamo Eindhoven - Dynamo Catharinaplein 21 5611 DE Eindhoven
Ook bij Dynamo Alles bekijken
Fit For A King 2021
Bestel tickets zaterdag 23 oktober Dynamo € 18.50
H2O
Bestel tickets vrijdag 13 augustus Dynamo € € 23,50
Emo Night Mainland #5
Bestel tickets zaterdag 19 december Dynamo € 9.00