Dance is niet meer weg te denken uit Dynamo en de Nederlandse (sub)cultuur. Speel je het liefst heel de dag met je drumcomputer? Sta jij in de ochtend op met een stevige four-to-the-floor? Dan zit je bij Dynamo meer dan goed.

Dance programma

Dance is niet meer weg te denken uit Dynamo en de Nederlandse (sub)cultuur. Daarom investeert Dynamo in het ontwikkelen van dance concepten en nieuwe samenwerkingen.

Draai jij graag plaatjes? Speel je het liefst heel de dag met Ableton? Of wil je dit juist graag leren? Dan is ons talent-ontwikkelingsplatform BPM Productions er voor jou! Als je een dj-set wilt huren, als je graag je skills laat zien op een van de Talent Nights, of als je graag dj/producing lessen wilt volgen, neem dan vooral een kijkje op de pagina van BPM productions.

Suizen je oren dan nog niet? Dan organiseren de verschillende vrijwilligersgroepen samen met flink wat externe partijen ook nog eens de vetste feestjes, in of buiten Dynamo. Zo programmeert BPM Productions de bruutste hard-dance concepten terwijl Keldernacht de diepte opzoekt binnen de techno. Luister je liever naar de dikste Drum-‘n-bass en jungle tunes? Dan kun je bij Bunker bass vast je ei kwijt.

Sta jij in de ochtend het liefst op met een stevige four-to-the-floor? Dan zit je bij Dynamo dus meer dan goed.